#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Nasil oldu da yilin futbolcusu secilen Linderoth 1.5 yillin icinde yok oldu gitti:(:(

Bu adam gitmeli. Cok kaliteli bir oyuncu ama çok para yiyor ve hiç ama hiç birsey yapmiyor.

Evet katılıyorum renktas volkan yaman'da cok yetersiz mehmet topal'da kanatta oynucak kadar seri ve hızlı bir oyuncu degil bana sorarsan en uygun isim alpaslan ama sans vericegini zannetmiyorum ...

Ligde doğru dürüst oynamadı Alpaslan bide Bordo maçında ilk 11 de koymak intihar olur Skibe için. Zaten Alpsaslan da kendisini kadroda görürse hele de uefa deplasmanında o şoktan top oynayacağı varsa da oynuyamaz...

Ligde doğru dürüst oynamadı Alpaslan bide Bordo maçında ilk 11 de koymak intihar olur Skibe için. Zaten Alpsaslan da kendisini kadroda görürse hele de uefa deplasmanında o şoktan top oynayacağı varsa da oynuyamaz...

Tabiiki ya Alpaslan iyi hoş ama koyarsak o maça futbol hayatı biter.Linderoth için de hiç iyi olmaz oynama ihtimali olsaydı ölür kalır aman yani.Elimizdekilerle oynıcaz.İnşallah onlar da nerede oynadıklarını hatırlar ve ona göre oynar.

Alpaslan'ın oynaması hiç iyi olmaz.Takım açısındanda kendi açısındanda.Bir iki maç oynasaydı ligde olurdu.

Tabiiki ya Alpaslan iyi hoş ama koyarsak o maça futbol hayatı biter.Linderoth için de hiç iyi olmaz oynama ihtimali olsaydı ölür kalır aman yani.Elimizdekilerle oynıcaz.İnşallah onlar da nerede oynadıklarını hatırlar ve ona göre oynar.

Tıpkı Ferhat'ın f5 maçında bittiği gibi. ;)

Ona ihtiyaç duyduğumuz her maçta onsuz çıktık fiyasko bir transfer oldu bizim için!

Yazık ya verilen paraya keşke ligin başında Danimarka takımların birine kakalasaydık:(

Bu adam iyi aslında ama yararlanamadık.Lıncoln gibi bidahaki sene gösterse kendini de hakkını versek bari

seviyorum bu adamı... beklicez artık...

Sevmesine seviyoruz da bu kadarı fazla ya.

Platonik ( artık nasıl yazılıyosa :D ) aşk yaşıyoruz :o

Gene sakatlanmıs, gene, gene... Sezon sonunda gönderilmeli.

ikinci yarı başladi hala kadroya giremiyo bu adam belki cok iyi bir futbolcu ama şanssızlıklı kadermi yoksa gercekten sakatmıydı bilemiyorum sezon sonu gonderilmeli gecen haftalarda bi oyuna girdi sivasmacımıydı iki mactır yine sakat on dakka oynadı sakatlandı fransya goturulmedi bu ne ya artık satın gitsin bu adamı

hayatı böyunca mr makinası görmemiş bir adam Galatasarayda sakatlıktan çıkamadı nasıl iş bu bence o zaman hatayı klupte aramak lazım neden diğer kluplerde bu kadar sakatlık olmuyor veya sakatlanınca cabucak sahalara dönüyor deivid in ayağı kırıldı döndü bide gol attı bizimkiler hala değneklerle geziyor bu arada tag lerde yakıyor buz adam, cam adam, ice-man, kötürüm., müzmin sakat, nayır nolamaz..., sıvısında eriyen buz:D:D

Tobias Linderoth’un tedavisine sağlık merkezinde devam ediliyor. Sitede bu cümleden çok yazılan herhangi birşey yok sanırım.Ben bile yeter dedim artık sene sonu umarım bu ayarda ve sakatlanmayan bir oyuncu buluruz.

Bu adamı göndersek de kimse almaz daha adamın fıtbol hayadı bitti

Galatasaray’ın İsveçli oyuncusu ikinci kez bıçak altına yatacak... Kalçasından ameliyat edilecek olan Tobias Linderoth’un böylece futbol hayatının da sona ereceği belirtildi

CİM-BOM’UN yüzünü bir türlü güldürmeyen Linderoth sona yaklaştı.

Kalça kemiğinde büyüme teşhisi ile daha önce ABD’de ameliyat olan ve bir süre rehabilitasyon dönemi geçiren İsveçli futbolcu yeniden sahalara dönse de Kayseri maçında ayak bileğine darbe alıp yine takımdan ayrı kaldı. Ancak Linderoth’un asıl sorununun yine kalçasında olduğu ve ikinci kez ameliyat edileceği belirtildi. Galatasaray Sağlık Kurulu bu gelişmeleri kamuoyundan gizlerken, Linderoth’un ameliyatından sonra futbol hayatına devam edemeyeceği kaydedildi.

Geçen sezon 2.5 milyon euro bonservis bedeli ile alınan Linderoth’a yılda 1.2 milyon euro ödeniyor..

kaynak:star

Geri
Üst Alt