#6 Tobias Linderoth | Ice-Man

Cevap: #6 Tobias Jan Hakan Linderoth

Linderoth'u kimsenin alacağını düşnmüyorum. Elimizde kaldı. Bir gün oynar diye bekleyeceğiz.

Bu adamın sözleşmesini feshetmeye kalksak,bizden tazminat talep ederse sopayla İsveç'e kovalamalıyız!

Bu adamın sözleşmesini feshetmeye kalksak,bizden tazminat talep ederse sopayla İsveç'e kovalamalıyız!

Sanmıyorum tazminat istiyecegini sonuçta Galatasarayımıza hiçbişe katmadı böyle gidersede katmıyacak ve gördügüm kadarıyla Linderoth adam gibi adam Osman Şenherin deyimiyle:) ve böyle bi futbolcunun tazminat isteyecegine ihtimal vermiyorum...

Kişiliği inanılmaz iyi ama yazık oldu adama be. :(

Resmen 2 senedir oynamıyor.

Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.2010

Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.2010

Tff 'de öyleymiş ama bi kural geregi sezon sonu bitire biliyormusuz.Yani tazminata falan gerek yok sezon sonu kesin yolcu genc bir afrikalı veya guney amerikalı alınmalı eger paramız varsa kaçar gibi bir adam alınmalı;)

ben bu adamı çok seviyorum... düzelmesini bekliyorum... sevgim karşılıksız... dua ediyorum en kısa zamanda dönmesi için...

Yeter be Lindo. Gel artık özledik valla kötürüm mü oldun :D

buz adam, cam adam, ice-man, isveçli, kötürüm., lin6, linderoth, lindo, lord of the injury, müzmin sakat, salonda çalışıyor, sweden tobi, sıvısında eriyen buz, tobias linderoth, tobii

Off öldüm taglara... :D

Tam sakatlıgı bitti derken 2 gün sonra tekrar sakatlanıyor. Nasıl iş bu?

Bu konuya kilit atın lütfen su konuyu gördükce sinirlerim bozuluyor.

Mehmet Topal'ın yokluğunda bari bir kaç maç oynasın!

Bi insan bu kadar sakatlanamaz yaa.Böyle birşey ben ömrümde görmedim.

bir aciklama falan yapsalar bare futbol hayatimi bitti ne oldu anlamadik gitti. 2 sene süren bir sakatlik dönemidir gidiyor muhtemelen sezon sonuna kadar oyniyamicaktir. peki bir sene daha katlanilcakmi seneyede sakat baslarsa ?

sadece kayserispor maçlarında oynadı bu sezon.ilk maçta ve ikinci maçta olmak üzere

transfermarkt.de sitesine göre linderoth 3 gün sonra serkan calik ise mart ortasinda dönüyormus.

Geri
Üst Alt