#6 Tolga Ciğerci

Tolga - selçuk filan bu takımda oynayamaz diyoruz bazıları hala tolga koşuyo ama diyolar yav he he

Abi adam önüne pas atamıyor. Halı saha da 5 idman yapan bundan iyi pas yapar (ben hariç).

Berbat bir futbolcu. Tempo deniyor ben de koşarım boşa.

1 milyon euroya oynasa eyvallah da adam 2 milyon euro maaş alıyor. Hangi akla hizmet bu adama bu kadar yüksek bir kontrat verdi ?

tolganın yanında selçuk gibi bir eşşek varken çokta verimli olması mümkün değil zaten tolga daha çok kesici bir adam mücadelesi ile öne çıkmaya çalışan bir adam.Dolayısı ile oyun yapısı belli ve yapacaklarıda belli senin tolgadan al topu rakibi geç araya topu bırak asist olsun gibi bir beklentin varsa orada hata yapıyorsun zaten tolga bunu yaparsa ekstra olarak göreceksin.

Adam sahada mücadele ederken birde selçuktan beklenilen işleri üstlenmeye çalışınca zaten yapamıyor gücüde yetmiyor tolga konusunda çok acımasız olmaya gerek yok evet üst düzey bir adam değil ama sahada mücadele yönünden en diri adamımız bunu kimse inkar etmesin.

Koskocaman kale, ya rakip defansa nişanlıyor ya da uzaya yolluyor topu. Hücum yaptığımız sırada ayağına pas geldi mi sıçtık. Pası ayağından çıkarana kadar 10 defa rakip defans yerleşiyor. 5 metre'ye pas çıkarırken adama nişanlıyor. Yeminle yetenek fukarası ya.

Son düzenleme:
Adamın kapasitesi bu. Tekniği yok,dribblingi yok. Bir pozisyon da topla çıktı resmen ayakları dolandı birbirine.

Tudor sabahları alsın arkadaşı beraber koşsunlar tüm İstanbul'u.

1 milyon euroya oynasa eyvallah da adam 2 milyon euro maaş alıyor. Hangi akla hizmet bu adama bu kadar yüksek bir kontrat verdi ?
Levent Nazifoğlu: TolgaCiğerci'nin transferi için çok uğraştık 6 milyon € istediler 3'e indirdik. Tolga'nın iyi oyunu da sürpriz değil.

Levent Nazifoğlu: "Eren Derdiyok ve TolgaCiğerci geldiğinde eleştiriliyordu, şimdi ise başarıları konuşuluyor. Serdar Aziz de öyle olacak."

Levent Nazifoğlu: "Biz TolgaCiğerci'yi aldığımız zaman, bu adam oynamaz Galatasaray'da dediler. Eleştirirken, tebriği de yapmak lazım"

:asd22:

Bu arkadaş verdirdi. Şimdi de ortalarda yok kimsede hesap sormuyor. Serdar için de ben kefilim scout ekibine sormadım falan diyordu

Bu kulüp satılmalı aga başka çaresi kalmadı bu işin.

Valla ben kızmıyorum. Özellikle 70.dakikalarda bi pozisyon var Selçuk şut pozisyonundayken korkusundan vuramadı buna çıkardı bu denedi. Adam en azından hayalet gibi dolaşmıyor çabalıyor kendisinden 2 kat fazla kazanan Selçuk asıl sorun bunu görmek lazım. 2 transferle Tolganın yedek olacağını hepimiz biliyoruz ama Selçuk konusunda kesin bi yargımız yok.

Selçuk'tan bile verimsiz.

Saçmalamayalım. Bugün orta sahada basan her topa giren, öne oynamaya çalışan Tolga vardı. Her zamanki gibi aynı bok oluyor şu an. Adam topla gitmeye çalışıyor ne yapsın sabaha kadar yan pas yapacak takım yoksa. Selçuk hiç sorumluluk almadığı için Tolga sorumluluk alıp defalarca topla çıkıp denemeler yaptı, küfürü yine Tolga yiyiyor. Gülünç.

George Orwell'in Hayvan Çiftliği romanında çok çalışkan ve enerjisi hiç tükenmeyen bir at vardı aynı ona benziyor. En büyük ortak özellikleri ikisinin de zeki olmaması.

Tolga'yı savunanlar cidden futboldan anladığını falan söylemesin. Arkadaşım ne demek adamın kapasitesi bu, ne yapalım hiç yoktan iyidir deyip bu adamla bir sezonu geçirelim mi ? Kesici dediğiniz adam maç içinde kaç tane kritik atak önlemiş ? Benim bildiğim kesici adam Atiba vb. oyunculardır. Gol atarsa, asist yaparsa, onu yaparsa, bunu yaparsa ekstraya girer diyorlar. Pardon da bu adamın ne özelliği var ? Şut çekmekten, pas atmaktan aciz, tek bildiği koşmak, koşmak, koşmak. Atletizm değil, futbol oynuyoruz. Farkında mısınız ? Bu adamdan salataya cacık dahi olmaz. Selçukla birlikte ruhsuz ruhsuz koşup, yan pas yaparlar bol bol...

Abi bu adam problem değil bence yani her takımda olur bunlardan sadece bunun problemi ucuz işgücü kategorisine dahil edemiyoruz o da yönetimin mallığı bu adam daha uygun maliyetle oynasa, takımın hamalı olarak iş yapar tabii yanındaki adamlar bundan yetenekli olacak ama olmayınca ve bu paralara oynayınca göze batıyor haliyle, daha fazlası bekleniyor ama adamdan fazlasını beklemek haksızlık, adamın olayı bu kadar çünkü. Bunun sorumluları; scout, hoca ve yönetimdir. Adamın sahip olduğu meziyetler belli.

Yazik günah buna. Yanjndaki Kaptan bozuntusunu yüzünden ofansif dolayı göze carpiyor. Yaninda öne giden adam gibi birisi olsa rahatlar. Sneijderi bile 8e koysan cok fark yaratir, iyi gelir

Biz 20 metre top surunce aha filan dedik yine sasirtmadi top arkasinda kaldi sacmaladi..bjknin orta sahalari onun ustunu asist veya golle sonuclandiriyor biz nerde hata yapiyoruz diye dusunmeye devam edelim

Geri
Üst Alt