#6 Tolga Ciğerci

Fabrika ayarlarına dönmüş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstekli ve azimliydi, her zamanki gibi.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Feg oyuna girince bu herifin ne kadar yeteneksiz, bomboş bir oyuncu olduğu ve bizim ne kadar hücum gücümüzü frenlediği net bir şekilde görünmüştür heralde. Feg dururken hala hazır değil bahanesiyle bunu oynatırsa Tudor maldır net bir şekilde.

Feg tek bacakla bundan iyi oynar lan...

Mücadele ediyor ama yetenek yok. İlk yarı önünden bikac topu izledi. Yorgun gördüm.

GSCimbom Mobile App

4 golü görünce paranın tadını almış şark kurnazı gibi sürekli pozisyona girmeye çalışıyor, işçiyim diyordu işçi olarak kalmaya devam etmesi takım için daha faydalı olacaktır.

garry ile birlikte bir futbolcu ne kadar istikrarsiz ve süreksiz olabilir sorusunun dünyadaki en net 2 örneği

ya ortasahanın ortasında oynatıp ndiayeyi öne atmalı.ya da yedek kalmalı.onun dışında kanat için çok ama çok yetersiz.

2-3 hafta sonra yerini feghouli'ye bırakır.60 dan sonra takım düştüğünde belhanda yada n'diaye yerine oyuna girer

Sistem geregi oynamaya devam edecek cünkü takim oyuncusu

Bireysel yetenek sifir Bunu bizde biliyoruz da bosluk dolduruyor pres yapiyor,takim 11 tane bireysel yetenekli top cambazi adamlardan kurulmaz hali saha degil sonucta

Sistem geregi oynamaya devam edecek cünkü takim oyuncusu

Bireysel yetenek sifir Bunu bizde biliyoruz da bosluk dolduruyor pres yapiyor,takim 11 tane bireysel yetenekli top cambazi adamlardan kurulmaz hali saha degil sonucta

İşçi oyuncuya ihtiyaç vardır her zaman fakat işçi oyuncuya yer açmak için bir kanat oyuncusundan feragat etmek takımın hücumunu baltalıyor. Diğer kanattaki oyuncu da çok becerikli değil. Üstüne Belhanda da pek verimli olmayınca hücumda kısırlık başlıyor. Zaten dikkat edilirse rakipleri açma süremiz gittikçe uzamaya başladı. Tolga ya da o tarz birisine yer açmak istiyorsa başka yollar bulmalı Tudor.

Artık yedeği çekilir diyecem de Tudor koşan oyuncuları çok seviyor. Tolga ve Rodrigues en azından aynı anda sahada olmasın yoksa kazansak bile kanser ola ola maçları kazanacağız

Eğitim şart

Tolga her türlü oynar rahat olun. Yeri geliyor bekine yardım ediyor,yeri geliyor ceza sahasında gol kovalıyor,yeri geliyor orta alana yardım ediyor. Bu sistemin olmazsa olmazlarından biri Tolga'dır.

Yeteneği kısıtlı olmasa zaten bu kadar iş yapan oyuncu PL'de oynar. Eksiklerini göz ardı etmek lazım.

Geri
Üst Alt