#6 Tolga Ciğerci

Tolga 5 gol

Negredo -35 Gol

Soldado 0 gol
22d26034c8203a313da9ea2bd524792a.jpg

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Gole kadar cok kötüydu gol kimseyi kandirmasin.
Tabiki cok sevindim gole benim icin fark etmez kim atarsa atsin. Ama bu Adam anca yedek olur hele kanat Hic olmaz. Olursa anca fernandonun yaninda oynar.
Herhalde gene haftaya ilk onbir.

Doğrudur ama gol dışında iyi değildi yine aynı son maçlarda gibi.

sent via GSC
Mac icerisinde uyuyor.
Cevre kontrolu zayif baya.Topu rahat kontrol ederim pas dagitirim diye dusunurken tak rakip oyuncu kapiyor topu.
Bazi arkadaslar fernando ile gobekte oynatalim fln yazmis.
Intihar olur.Uyanik adam lazim oraya fernando gibi.
Reis 1dk uyumuyor.maiconun kafa vurup harunun cikardigi bir pozisyon vardi serdar cizgiden cikarmisti.tekrari seyrettim maicon orda kacan pozisyona uzulurken fernando geriye depar atiyor.
Tolgayi elestireyim derken yine fernando yu ovdum :D

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olcay Şahan gibi oynuyor. Mücadeleci, temposu yüksek, skora katkı sağlayan ancak pas tercihleri ve oyun görüşü zayıf.
Geçen sezon Olcay kesilip sonrasında da gönderildiğinde önemi ortaya çıktı. Hakem desteği olmasa hayatta şampiyon olamazdı kargalar. Onun oynadığı önceki sezonda bjknin oynadığı futbol gerçekten iyiydi.
Aynı durum Kuyt/fener ilişkisi icin de geçerli.
İzlerken sizin gibi ben de çok sövüyorum ama sistemin önemli parçalarından birisi bu çocuk.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen seneye benzer şekilde yine form düşüklüğü yaşıyor gibi lakin enteresandır yine de gollerine devam ediyor. Hadi attığı diğer golleri geçtim bu golü nasıl attın la vicdansız? Senin normalde bu golü atamıyor olman lazım :D Hani tesadüf bir kere olur diyeceğiz onu da diyemiyoruz aynısını Sivas'a da attı herif :D

Yalniz cok ilginc degil mi 6 haftada 5 gol. Insan gercekten hayret ediyor.

Sezon öncesi birisi cikip burada bunu söylese hadi lan ordan diye tüm forum tasa tutardik söyleyeni :D Hatta tüm sezonda bile 5 gol atamaz bu derdik hepimiz.

Aklıma sıçayım ki sene başı arkadaşla iddaaya girmedim tolga ya güvenemediğimden. Geçen sene 0 gol 0 asist yaptı, okadar şutu dağa taşa attı malum. Arkadaş dedi bu senede sıfırda kalır varmısın 1000 tl iddaasına yok girmiyorum dedim aptal kafam

Kazma filan ama hakkını vermem lazım ayak içini çok iyi çalışmış yazın.Maçta vasattı bence.O saçma top kayıplarının nedeni sol kanatta oynaması.Çünkü top süremiyor.O arada karşı bekler sıkıştırınca düşünme yetisi zayıf oldugundan saçma sapan şekilde kaptırıyor topları yada garip pas hataları yapıyor.Ama pres yaptıgı için karşı takımı hücümada çıkarmıyor.En mantıklı çözüm 4 3 3 ün ortasına çekip Belhandayı sola atmak.

Gole kadar cok kötüydu gol kimseyi kandirmasin.
Tabiki cok sevindim gole benim icin fark etmez kim atarsa atsin. Ama bu Adam anca yedek olur hele kanat Hic olmaz. Olursa anca fernandonun yaninda oynar.
Herhalde gene haftaya ilk onbir.

Cok kisa ve kucuk bir ismin varmis renkdas..

Benimkine bak ne kadar heybetli..

Bu adam ortada oynatılınca "oynuyor". Kanatta oynatılmamalı. Bunu ilk üç hafta ve dün son 20 dakikada gördük.

dürüst olursak bursa maçını kaybetseydik en büyük eleştiri alanların başında gelecekti çok top kaybı yaptı

Golde vuruşu Henry'i, Owen'ı, Raul'u hatırlatır klasdaydı. Gelişimi devam eder umarım.

Bence çöp.. Bir maçta 10 golde atsa bu adam Fernando nun elini ayağını falan öpmeli. Her kaptırdığı topu fernando veya badou telafi etti.

Gol atmak meziyet değil , pozisyonunun gerekliliklerini yerine getiremiyorsan bence çöpsün. Galatasaray formasıyla kim çıkarsa çıksın ceza sahası içinde gol atabilir.

Ama bu arkadaş öyle büyük bir futbolcu değil satılıp yerine pozisyonunda usta bir isim alınmalı.

en temizi belhandayı sola atıp bunu fernandonun yanına koymak önlerine de ndiaye sağa da feghuli... Rodriguez acayip beyinsiz yani bu kadar olamaz diyorum bazen tolga da gerçi onun bir benzeri ..ama en azından otada oynarsa koşusu mücadelesi ve ayağının düzgünlüğü işe yaraybiir..Rodriguez her geçen gün daha kötüye gidiyor.. Devre arası iyi teklif gelirse tolga da rodriguez de postalanbilir

Aklıma sıçayım ki sene başı arkadaşla iddaaya girmedim tolga ya güvenemediğimden. Geçen sene 0 gol 0 asist yaptı, okadar şutu dağa taşa attı malum. Arkadaş dedi bu senede sıfırda kalır varmısın 1000 tl iddaasına yok girmiyorum dedim aptal kafam

Yalnız senin arkadaş da bayağı enayiymiş tek gol atamaz demek çok büyük risk. Keşke kesip atmasaydın bu fırsatı:D

Iş sadece bir şans golüne bakıyor.

sent via GSC

Geri
Üst Alt