#6 Tolga Ciğerci

Ilk izlenimim EMRE kardesimden iyi olmadigi yonunde.Yanindaki Selcuk ve Sneijder'in kotu oynamasindan dolayi biraz daha bekliyorum.

Valla ilk maçı birşey diyemem ama mücadeleci bir arkadaş. Özellikle çok yerinde fauller yaparak kontra atakları baya önledi. Bu bizim için kritik çünkü sert oynamıyoruz rakibe karşı...

NFA_07 tarafından gönderildi.

Selçuk gibi oyuncunun yanına düz diye tabir ettiğimiz koşan, basan, dayanıklı bir oyuncu istemiştim hep. Tolga 'nın o oyuncu olabileceğini düşünüyorum ama sıkıntı Selçuktan yana. Çok kötü, vasat. Mutlaka o bölgeye transfer gerekiyor.

dünkü oyununu kesinlikle beğenmedim adamda fizik tam güçlü gibi ancak top kullanımı ve top kesme özelliği kötü gibi geldi bana birde topa kontrolsüz girme huyu var çok sarı kart görür hatta atılabilir dünkü oyunuyla bana donk u hatırlattı umarım ilk maçı olduğu içindir

dünkü oyununu kesinlikle beğenmedim adamda fizik tam güçlü gibi ancak top kullanımı ve top kesme özelliği kötü gibi geldi bana birde topa kontrolsüz girme huyu var çok sarı kart görür hatta atılabilir dünkü oyunuyla bana donk u hatırlattı umarım ilk maçı olduğu içindir

Ilk macindan dolayi. Tolga aslinda buyuk bir yetenekti ve sakatliklar mahfetti

Hep o bölgede oynayan oyuncuları Melo ile kıyaslıyoruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hücumdan savunmaya geçtiğimiz zaman Beşiktaşın ataklarını dudurmaya çalışan nadir topçulardan birisiydi. Oyunda fazla gözükmedi ama zaman zaman önemli müdahaleler etti

Takıma uyum sağlarsa katkı sağlar

Bütün yorumcular olumlu yorum yapmış ama ben beğenmedim yahu

Yaninda Selcuk oldugu sürece mac icinde pasif kalacak gibi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Yarın satış listesine koysan gitmemek için direnecek oyuncu.

Yıllık 2Milyon nedir ulan.

Bir Melo olamazsın ama En azından formda bir Volkan Aslan performansı bekliyorum. Volkan kim diyecek arkadaşlar olabilir. Kel Volkan. Gemeç olan abimiz. Yerli Meloydu.

Sen şu semihci arkadaşsın değil mi? Normalde Survivor ve benzeri zırvalardan nefret ederim ama senin onları izlemen yerinde olmuş futbolu tamamen bırakıp onlara yönelmeni tavsiye ederim..

Televizyon başında sadece topun olduğu kısım gözüktüğü için kötü görünmüş olabilir.

Televizyon başında sadece topun olduğu kısım gözüktüğü için kötü görünmüş olabilir.

ben ondan diyorum maçı canlı seyrettim, gayet iyi oynadı, selçuğun açıklarını çok kapattı, her yere koştu, inanılmaz katkısı olabilir bu sezon ve olacağını düşünüyorum

Geri
Üst Alt