#6 Tolga Ciğerci

Iyi oynadi

Sac trasi olmamis fetocu enes kanter'e benzemis

Valla adama helal olsun. Çıkıp elinden geleni ortaya koyuyor her oynadığında. Yetersiz ama takımdaki en verimli oyunculardan yine de. Tebrik ediyorum kendisini.

Herifin yetenekleri belli iken gidip sol kanat oynatıyoruz. Her şeyi yapıyor yine de. Takımın 10 numarasından daha çok hücum aksiyonuna giriyor. Beğendim bugün.

Sakatlıktan yeni döndü, gayretiydi yine de.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Feguli uygunsa ilk o şut çeker arkadaş,arkadaşının ayağı raket gibi bide,adam bomboş pas atmayıp kendisi vuruyo senin tekniğin ne yav

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Beğendim ama bu adamı niye ısrarla kanatta oynatıyoruz yahu. Haftaya orta sahada başlasın belhanda yok zaten badou öne geçer.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam tam bir amele. Mücadelesi iyi ama ayakları berbat. Kontrada şut çekti top kaleye zor gitti.

Tolga harbiden iyi bir futbolcuymus. Ah birsz hizli olsa.. Iyi mac cikardi

Kusura bakma eşcinsel olduğunu bilmiyordum

AdmirableWelllitAngelwingmussel-max-1mb.gif

Aslında çok iyi değildi ama takımın geri kalanına göre kıyaslayınca ayakta kalan adamlardan biri oldu. Tolga’ya gelene kadar çok adam var bugün için sövülmeli gereken, özellikle ona en yakın oynayan Lato ve Belhanda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine çok iyiydi. Hucümdaki 4lüden en iyisiydi hatta. Ortaya geçmesini istemem çünkü çok fazla topla buluşmak zorunda kalacak. Tolga tekniği yüksek oyuncu değil.

Kanatta hem ortaya,hem hücuma yardım ediyor,daha az topla oynayıp daha efektik kullanıyor.

Geri
Üst Alt