#6 Tolga Ciğerci

Tudor, sol kanadım gitti diye endişeleniyordur şimdi. Garry mi Belhanda mı kim oynarsa artık, iyi performans verse de Tolga' yı sol kanat düşünmekten vazgeçmesine vesile olsa bari...

Tolga' yı sol kanat, Ndiaye' yi 6 numara gibi oynatmakla adamlara da yazık ediyor...

Yine sahanın en çok koşan ismi yeter zaten oynamasının başka gerekçesi yok.

Adebayorun 3.golünde
Adebayor bi ara kendi sahasına doğru döndü tolgada o tarafta ona bakıp bacaklarını açarak adebayorun topu kendi sahasına atmasına karşı önlem alıyordu.

Bunu gören adebayorun tekrar bizim kaleye dönüp topu ağlara yolladi.

Ağlanacak haline gülüyoruz.

Komedi gibi ortasaha .

Gerçek Kaptan NANDO!

bu adamin herhangi bir bölgede oynamasi galatasaray'a ihanet artik.

attigi goller icin tesekkür ederiz, kenara alin su adami. ihtiyac oldugunda oyuna girsin daha fazlasi olmaz.

tolgadan kanat olmaz, kanatta oynaması tam bir komedi.
2.yarı oyuna girecek, kupa maçlarında oynatılacak yedek oyuncudan başka bir şey değil.

Gol atıyormuşda, çok koşuyormuşdaa..Bu adam bjkde olsa şenol güneş ilk 18 e almaz.
Gerçekten şu klüpde inanılmaz işler oluyor.Senelerdir bu bariz hatalar yapılıyor. Ama kimseden bir tepki yok.

Bu adamı çözemiyorum ben. Teknik sıfır diyoruz ama bazen dar alanda çok iyi çalım atıyor. Sonra basireti bağlanıyor.
Alternatif olarak kulübede kalabilir ama 11 oyuncusu olmaz.

Bu adamı çözemiyorum ben. Teknik sıfır diyoruz ama bazen dar alanda çok iyi çalım atıyor. Sonra basireti bağlanıyor.
Alternatif olarak kulübede kalabilir ama 11 oyuncusu olmaz.

Tam tersi fiziğine göre Tekniği çok iyi ama kullanmasini bilmiyor.
Kardeşi bundan daha teknik aydın Karabulut gibi pır pır savurgan çalımcı oda.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Birazda buna sallayayım. Gol mu atmış? Ne önemi var çöp leş çöp leş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt