#6 Tolga Ciğerci

Faydalı 1 topçu olduğunu 10199291919.cu kez gösterdi

Hem ofansif hem defansif anlamda etkiliydi. Ilk yarıda güzel pasları vardı

Son düzenleme:
Ndiaye gidince Fernando ve Tolga orta sahası ile kısır bir oyun oynama ihtimalimiz yüksek.

Macin adami. Net olarak muazzamdi

Bilgidiğini yap,çok şey yapmaya çalıştıkça hata yapıyosun

saçma işler yapıyo hala arada,hazır değil henüz bence

2 gol yedirecek hata yaptı. 1'inde Muslerayı çıldırttı hatta. Yakın mesafeden geri pas verip adamın ters ayağına top atıyor. Her an başımıza yakabilecek tarz biri

Aldığın maaş ve vatandaşlığın yüzünden hakkın verilmiyor , ama devam et iyisin. Gerideyken biraz daha bakarak oynarsan çok daha iyisin.

Musap sırf alamancı oldugu için bu herifin güzellemesini yapmıyorsa ben bişey bilmiyorum. Deli dana gibi koşuyor başka birşey yapmıyor leş.

Tolga Ciğerci eğer Türk değil Alman olsaydı ve adı da Sebastien Gentner olsaydı şimdi inanılmaz övgüler diziliyordu ama hep bizde aşağılama ne yazık ki.

Her maç 12km koşuyor, bir bakıyorsun ileride,bir bakıyorsun geride,üstüne az da olsa müthiş şutları,pasları var, e 6 gol de atmış... Daha ne olsun? Daha iyisi zaten Khedira oluyor.

Ya su argümanin da yillardir modasi gecmedi ha. Isitilip isitilip önümüze sunuluyor her zaman.

Yok türk degil de yabanci olsa. Yok adi x-inho olsa falan.

Bu mantigina göre de insanlarin yabancilara toz kondurmamasi gerek. Git bi bak insanlar Lato ya Denayere Ndiaye ye Belhanda ya hatta zaman zaman Gomis ve Muslera gibi adamlara bile ne elestirilerde bulunuyorlar.

Gecelim artik bu isleri.

Bende beğenmedim.
Çok güzel 2-3 Passı vardı ama hatalı Kritik pasları olduğu gibi yeterince iyi bulmadım savunmasını.

Ama adamda çift çiğer var resmen

tolga_zpsnpslb9hp.jpg

Şu pozisyonlardan beri bu adama kılım.
Bugün de penaltı yapıyordu. 2 tane gollük ciddi hatası vardı. Sırf koşuyor diye iyi diyonuz. As oyuncu kalitesi yok, devamlılığı şüpheli, aldığı para 2m€.

gayet iyi oynadi evet bi kac hata yapti ama ne bekliyorsunuz gayet katki veriyor. siyahi olsaydi bayilirdiniz. Ndiaye bu adamdan ustun bi oyuncu degil

yahu verdigi paslari gectim sirf kazandigi ikili mücadeleler ve kaptigi toplar icin bir alkislamaniz gerekir Tolga'yi.

Ndiayeden daha potansiyelli bir oyuncu. Bi kere Ndiayede pas kalitesi yok. Stoke city de falan ancak oynar iste kontra atak takimi. Eger Tolga yaraticiligini da gelistirirse bu temposuyla Liverpool bile talip olabilir ve en az 30 a okuturuz su piyasada. Ndiayeden gelecek para ile acil sol bek + sol acik bakilmali

Geri
Üst Alt