#6 Tolga Ciğerci

Şuana kadar beklediğimin çok çok üstünde ligde böyle oyunculara ihtiyaç var ortasahayı süpürecek bunun gibi bir tane daha lazım Selçuk'un yerine bak bakalım neler yapıyor ileri 4'lü o zaman.

Edit: Şimdi NTVspor'da ki maç sonu yorumunu izledim de adamlar Selçuk'u övüp, Tolga'yı kötülediler şaka gibi :D

Nebil Evren-Tolga defansif olarak iyi ama hücumda Selçuk gibi toplar yapamıyor, O yüzden Selçuk çok geride topla buluşuyor.
Nebil Evren-Tolga %92 pas oranıyla oynadı, onun pozisyonunda oynayan bir oyuncu için övülecek bir durum değil. Sürekli yan ve geri pas yapıyor sonuçta.
Nebil Evren-Mesela 7 pas hatası yapmış çok ve sadece pas yaparken değil ayağındayken de yaptırdığı toplar var.

Götünüzü yırtın Galatasaray 2'de 2 yaptı Fener'in durumu berbat ya dengelemeniz lazım pislikler

Birçık insan gibi ön yargılıydım ben de. Ama gelinen noktada takımı sahiplenen ve oyuna değer katmaya çalışan bir görüntü sergiledi. Sakatlık vs.. Olmadan bu tempoyu sürdürür inş. Milli takım mevzusu da var. Bu onu daha da hırslandıracaktır.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Edit: Şimdi NTVspor'da ki maç sonu yorumunu izledim de adamlar Selçuk'u övüp, Tolga'yı kötülediler şaka gibi :D

Nebil Evren-Tolga defansif olarak iyi ama hücumda Selçuk gibi toplar yapamıyor, O yüzden Selçuk çok geride topla buluşuyor.
Nebil Evren-Tolga %92 pas oranıyla oynadı, onun pozisyonunda oynayan bir oyuncu için övülecek bir durum değil. Sürekli yan ve geri pas yapıyor sonuçta.
Nebil Evren-Mesela 7 pas hatası yapmış çok ve sadece pas yaparken değil ayağındayken de yaptırdığı toplar var.

Götünüzü yırtın Galatasaray 2'de 2 yaptı Fener'in durumu berbat ya dengelemeniz lazım pislikler

modlugu alin ntvspor bakiyor :D

Sinan engin bile buna ve sneijdere orgasm olup selcugu elestirdi

Ntv kadar aşağılık bir medya Kuruluşu olamaz.

modlugu alin ntvspor bakiyor :D

Sinan engin bile buna ve sneijdere orgasm olup selcugu elestirdi

Yok la Youtube'dan Levent Nazifoğlu ne açıklama yapmış diye bakayım dedim, canlı yayına bağlanmadan önce konuşmaya takıldım adamlar kendilerini aşmış kuyruk acıları olduğu belli felaket kötülüyorlar

Yok la Youtube'dan Levent Nazifoğlu ne açıklama yapmış diye bakayım dedim, canlı yayına bağlanmadan önce konuşmaya takıldım adamlar kendilerini aşmış kuyruk acıları olduğu belli felaket kötülüyorlar

benim su selcuk topigindeki bani kaldir yahu :( 1 sene oldu galiba ..

Gelirken kafamda soru işaretleri vardı fakat oyunuyla bunlari sildi Tolga.Hakkaten ciğersiz bir futbolcuymuş.Paslarıda hep olumlu yerlere.Dakka 85 ti sol beke kadar geldi adamı aut çizgisine kadar bırakmadı.Sonra topu bize kazandırdı.Helal olsun.Selçuk izliyordu 50 metreden.

Yanında adam akıllı biri olursa daha etkili olacağı muhtemel futbolcu.

sahada çok mücadele ediyor bu yönü bize çok şey kattı gerçektende

Avatar olmusmu :D bastan beri dedigimi yanlis cikarmadi

Erhan Telli:Tolga Ciğerci’den asla bir Melo olmayacağı kanısındayım. Çünkü bana Melo’yu değil de, daha çok bir Barış Özbek’i hatırlatıyor.

neden böyle serefsizler var. Tolga fenerde olsa orgasm olacaklar. Selcugu kaybetmekten okadar mi korkuyor bu pezolar

Erhan Telli:Tolga Ciğerci’den asla bir Melo olmayacağı kanısındayım. Çünkü bana Melo’yu değil de, daha çok bir Barış Özbek’i hatırlatıyor.

neden böyle serefsizler var. Tolga fenerde olsa orgasm olacaklar. Selcugu kaybetmekten okadar mi korkuyor bu pezolar
Merak etme taraftar bu tip adamlarin algi operasyonuna gelmez.

Bu Fenerli mallar yillardir kendilerini avutuyorlar cok iyiyiz, onlar vasat diye. Sonuc ortada. Adamlar Galatasaray'i ciddi derecede kiskaniyor ve belli olmasin diye kendilerini sisiriyorlar.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

bu herifin 8m euro serbest kalma maddesi koydurmasından kıllanmıştım malesef şımarmazsa performansı istikrar olarak genele yayar ve yanına gelecek kaliteli bir oyuncu ile artırırsa gelecek yaz 8m i yatırıp alır birisi bizde oturur izleriz 4 5 ay takip edilip bu seçenekler olursa biraz zamla o opsiyon kaldırılmalı sözleşme yenilenmelidir

Erhan Telli büyük bit yavrusudur. Sürekli yalan haber yapar, sürekli kanka olduklarını öne çıkarır. Yıllardır şaşmaz bu.

Geri
Üst Alt