#6 Tolga Ciğerci

Çok kötü konuşuyor yaw :asd22:

Almanyadami Türkler neden Türkçe konusamiyor yav. Biz Hollanda'daki Türkler genelde daha iyi Türkçe konusuyoruz anasini sattim

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Almanyadami Türkler neden Türkçe konusamiyor yav. Biz Hollanda'daki Türkler genelde daha iyi Türkçe konusuyoruz anasini sattim

Konusabiliyor. Sorun Almanya'dan gelen türklerden kaynaklanmiyor ki. Futbol'da bu sorun. Türkiye'de yasayan türk futbolcular bile zor iki cümle bir araya getiriyor. Futbolcularin cogu da egitim sorunu yasadigi icin bu sorun meydana geliyor.

Konusabiliyor. Sorun Almanya'dan gelen türklerden kaynaklanmiyor ki. Futbol'da bu sorun. Türkiye'de yasayan türk futbolcular bile zor iki cümle bir araya getiriyor. Futbolcularin cogu da egitim sorunu yasadigi icin bu sorun meydana geliyor.

brumayı sattılar antremanlarda yok diyordun

bu kültürsüz yorumlarından heral utanıyorsundur şimdi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Genelleme yapmamak lazim bence. Ailelerin bu konuda ilgisi ve egitim sekli de sorun yaratabiliyor.

Olumsuz yorumlar yapmıştım Tolga hakkında ama yanılttı kısa sürede beni. Mücadelesi ve hırsıyla gerçekten iyi işler yapıyor hatta bu sene o mevkide De Jong da dahil en iyi gibi görünüyor.

Umarım her daim bu performansı ve fazlasını gösterir.

Bariş Özbek diyenler utansın

Adam geldikten beri iyi oynuyor

Umarim böyle devam eder

Tolga Ciğerci, girdiği 13 ikili mücadelenin 12'sini kazanıp 7 top çaldığı maçta 118 kez topla buluştu ve %89,6 pas yüzdesiyle oynadı.

iyi oynuyor az da olsa tercih hatalari yapiyor bunlari düzelmeli.
örnegin pas verecek yere sut atti bir kac defa.

Tolga Ciğerci, girdiği 13 ikili mücadelenin 12'sini kazanıp 7 top çaldığı maçta 118 kez topla buluştu ve %89,6 pas yüzdesiyle oynadı.

Geri
Üst Alt