#6 Tolga Ciğerci

Suan takimin en formda oyuncusu,Sneijder selcuk gibi oyunculardan daha cok katkisi var

İyi iyi.Kaç top kestiğini unuttum maçta.Bir çoğuda golluk ataktı.Bir kaç eksiği var ama düzelmeyecek şeyler değil.

Dikine attigi paslarda genel anlamda rakip tarafindan karsilaniyor.

Baris Ozbek'in degisigi iste. Sut yok, riskli pas yok, calim yok, sakinlik yok, oyun gorusu yok. Zor islerde yok oglu yok. Baris Ozbek gibi ilk sezon ayakta kalmayi becerecek gibi gorunuyor. Ama vasatin onde gideni.
tuhaf bi yorum olmuş ama no problem

Gittikce daha da iyi oynuyor tolga, defansif olarak takima cok yardim ediyor, mucadele ediyor, top kapiyor ama ofansif olarak daha da iyi oynamasi lazim ve sutlarini gelistirmesi lazim.

Defansif olarak çok iyi ama yanında ofansif oyuncuyla oynamalı.Selçuk'tan ümidi kestiğimizi varsayarsak Sneijder veya Josue ile denenebilir.

Ilk dakikalar fazla enerji harcadi ve 20 dk sonra kontrolü kalmadi. Bu yorgunluk sutlarina yansidi.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Mücadele ediyor sadece fazlası yok, onu bile yapmayanlar olduğu için göze batıyor.

Yetenekli olmadığı kesin anca mücadele ediyor en azindan.Sonu Sinan ve niceleri gibi şımarmakla geçmez umarım

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk önce Tolga sonra snejder'e şut atmaları kesinlikle yasaklanmalı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sneijder ne alaka :)

Son 1 yıldır 100 şut çekiyor ; 93'ü dağlara taşlara bu yüzden . Eskisi gibi kalçadan destek alarak vuramıyor çünkü artık yaşı da geldi . Dün bir pozisyonda önü bomboş gidip gol atacağına plase falanla , gidip saçma sapan kaleye uzak şut çekti. Artık bazı şeylerini kısmalı ki takıma yararı olsun . Eski Şutları zaten dünyanın en iyilerindendi orası ayrı .

Tolga transferine parası yüzünden ben de laf etmiştim ama şu an Eren falan da değil en iyisi Tolga . Yeteneği yok demek haksızlık ama bazen saçma sapan paslar atabiliyor ama bu tecrübesizlikten. Çalışırsa çok çok iyi olabilir ama şut atmaması kaydıyla

Tolga Ciğerci VS kayseri

1f525.png
Pas: 96

1f525.png
Uzun Top: 8/9

1f525.png
İkili Mücadele: 12/13

1f525.png
Top Çalma: 7

1f525.png
Top Kaybı: 0

1f525.png
Çalım: 2/2

CsD6TQfWYAAIiF7.jpg

Şu istatistikleri paylaşıp durmayın yahu rakip Kayseri ve o pasların hiç biri kilit pas değil öyle orta sahada pres falan da yapmadılar.

Karşımızda tek yaptığı kapanmak olan bir takım vardı.

Geri
Üst Alt