#6 Tolga Ciğerci

Bizim terimimiz senin terimin de olmuyor mu?

Kuş musun?
Yazdığım şeylere böyle mi cevap veriyorsun?
Ben sizin tam bağlılığınız yüzünüzden geri kafalı Türk zihniyetli Türk tdlerden nefret etmeye başladım. 20 yıl önce modern bir hocaydı başarılıda oldu. Ama o da bir Türk olduğu için gelişime hiç açık olmadığı için onu milana kadar taşıyan şeyin onun modern bir hoca olması olduğunu anlayamadı,20 yıl öncede kaldı. 20 yıl öncenin dizilişiyle 20 yıl öncenin aktif dinlenmeleriyle 20 yıl öncenin yapmasıyla, futbol anlayışıyla oynatan bir hoca... Artık benim terimim değil.

RNE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Senin hocan bu adamı parladığı mevkide oynattı mı da verim alamadı? A pardon zaten demode 4 2 3 1 in kanat oyuncusu olamaz bu adam yetenekleri kısıtlı ama Tudor onu kanat forvetine atarak ayağına çok çok az top değmesini sağlayarak koşu gücünden ve gizli 9 luğundan muhteşem verim aldı ama sizin teriminiz adam iyleştiği ilk hafta bu yetenekleri kısıtlı adamı ortasahanın göbeğinde oynattı bu adam oyuna akıl katamaz ve ortasahada oynayamaz. Sonrada AA b*k gibi oynuyor diyip siz onu sattınız. Bu adam deep lying play makerlı 3 4 3 ümüzün kanat forvetinde oyunun dengesini sağlayan önemli bir parçaydı en azından Rodrigues çöpü gibi oyunu yavaşlatan oyunu kendi üzerinden kurmak isteyen maç başına 435251718 top kaybı yapan bir garryzekalı değildi. Ben burda tolganın çok çok çok iyi bir oyuncu olduğunu söylemiyorum Rodriguez oyuna okadar zarar veriyorki bu adam futbola zarar vermediği için onun önünde kalıyor.

NKFVAS
9200000040884874.webp

Verstuurd vanaf mijn SM-A310F met Tapatalk

Ben sizin tam bağlılığınız yüzünüzden geri kafalı Türk zihniyetli Türk tdlerden nefret etmeye başladım. 20 yıl önce modern bir hocaydı başarılıda oldu. Ama o da bir Türk olduğu için gelişime hiç açık olmadığı için onu milana kadar taşıyan şeyin onun modern bir hoca olması olduğunu anlayamadı,20 yıl öncede kaldı. 20 yıl öncenin dizilişiyle 20 yıl öncenin aktif dinlenmeleriyle 20 yıl öncenin yapmasıyla, futbol anlayışıyla oynatan bir hoca... Artık benim terimim değil.

Yanpasıyla*

İyi topçumu tartışılır ama abartıldığı kadar kötü değil.

Geçen sene şampiyonlukta büyük katkısı var.
Sezona müthiş başladi sonra şanssızlıklar.
Kötü oynadığı maçlarda yanında hantal oğlu hantal Selçuk vardi. Bunu da göz önüne almak lazım.

Yani şu adamdan bizim bu performansıyla min 5 milyon Euro bonservis almamız gereken yerde itin götüne soka soka Tarık Camdal muamelesi yapıyoruz.

Arkadaşa sövmeyin, günde 5 saatten fazla FM oynayınca ben de böyle oluyorum. Gelecek Mayıs ayında fabrika ayarlarına döner.

Buyur kardeş seni dava arkadaşlarının toplandığı yere alalım. Her şeyden öte Ayhan Akman ın yaptığı açıklama yeterdi Tudor arena da Fenerbahçe ile 1 puan için oynayacaktı ben uyardım onu ama o beni dinlemedi demişti. Bizim öyle korkaklarla işimiz yok Igor Tudor (@IgorTudor20) | Twitter

Buyur kardeş seni dava arkadaşlarının toplandığı yere alalım. Her şeyden öte Ayhan Akman ın yaptığı açıklama yeterdi Tudor arena da Fenerbahçe ile 1 puan için oynayacaktı ben uyardım onu ama o beni dinlemedi demişti. Bizim öyle korkaklarla işimiz yok Igor Tudor (@IgorTudor20) | Twitter
Hahahaha kardeşim bu hesap benim ve kapattım. Artık" @igortudor3_4_3 "ü kullanıyorum

"Şampiyon olunca elime verdiler o hesapta" daha gerçekçi bir açıklama olurdu doğrusu.

"Şampiyon olunca elime verdiler o hesapta" daha gerçekçi bir açıklama olurdu doğrusu.
Bak şimdi ayıp ediyorsun ben aslaa inandığım doğrulardan R atmam. O hesapta yazmış olduğum genel bilgilerin hepsini tekrardan ss ile yeni hesabımda paylaşıyorum. Ve hala bağıra bağıra tudoru savunuyorum ne elime geçmiş olabilir hesabı kapatınca sence hala aynı twitleri atıyorum

Yeri geldiğinde bende Tudor'u savundum

Ama şampiyon olmuş bitmiş,gitmiş davayı neden güdüyorsun ki ?

Hele sana 7 tane şampiyonluk kazandırmış,belki de Galatasaraylı olmana vesile olmuş bir adam hakkında sizin Terim'iniz diye bahsetmen hoş değil Hakan

Senin hocan bu adamı parladığı mevkide oynattı mı da verim alamadı? A pardon zaten demode 4 2 3 1 in kanat oyuncusu olamaz bu adam yetenekleri kısıtlı ama Tudor onu kanat forvetine atarak ayağına çok çok az top değmesini sağlayarak koşu gücünden ve gizli 9 luğundan muhteşem verim aldı ama sizin teriminiz adam iyleştiği ilk hafta bu yetenekleri kısıtlı adamı ortasahanın göbeğinde oynattı bu adam oyuna akıl katamaz ve ortasahada oynayamaz. Sonrada AA b*k gibi oynuyor diyip siz onu sattınız. Bu adam deep lying play makerlı 3 4 3 ümüzün kanat forvetinde oyunun dengesini sağlayan önemli bir parçaydı en azından Rodrigues çöpü gibi oyunu yavaşlatan oyunu kendi üzerinden kurmak isteyen maç başına 435251718 top kaybı yapan bir garryzekalı değildi. Ben burda tolganın çok çok çok iyi bir oyuncu olduğunu söylemiyorum Rodriguez oyuna okadar zarar veriyorki bu adam futbola zarar vermediği için onun önünde kalıyor.

Sagdan uzaklas bidaha gormeyeyim seni

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kardeşim dayanamıyorum ve bazı insanlara küfür etmek zorunda kalıyorum sonrada nekadar küfür ettim a*k diyip yeni hesap açıyorum ama bu hesapta küfür olmayacak inşallah o hesapta benimdi sksksjs

Kardeş kusura bakma ama derbilerde ve deplasmanlarda çok sönük bir takım haline gelmiştik ve insan ilişkileri 0 dı. Tek taktiği top rakipteyken topu kapıp 18 bölgesinde gomisi topla buluşturmaktı. Rakipler topu bizim ayağımıza verirken hiçbir planlanmış hücum kurgusu yoktu kusura bakma ama tek bildiği pres yapmaktı bu takımın. Ayrıca oyun temposunu ayarlaymıyorduk sürekli yüksek tempoda oynuyorduk bu yüzden deplasmanda yenilgiler arka arkaya geldi ve rakip pres oyunu oynayınca topla ne yapacağımızı şaşırıyorduk. Kusura bakma ama şuan için vasat bir hoca .Biliyorum seni allahı gelse vazgeçiremez tudor dan ama bunu görmelisin. Ayrıca Tudor un çeşit çeşit fantezileri de vardı buyur Malatya maçı
ScreenShot_20180715123055.webp

Abi Tudor artık bir şeylerin farkına varmalı.Gelecekte iyi bir hoca olacağını düşünüyorum ama şu kafasının dikine giden yapısından vazgeçmeli

En basit örnek vereyim ;

Dünya Kupasında 3 lü defans oynayan Belçika ve İngiltere 3-4 oldular

4 lü oynayan Hırvatistan ve Fransa finaldeler

Geri
Üst Alt