Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Hakan'ın kimin ikinci üyeliği olduğu hususundaki tahminleri alalım
Yalnız adam gidip admine raporu yedin dedi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan'ın kimin ikinci üyeliği olduğu hususundaki tahminleri alalım
Kardeşim istediğin kadar araştır ama bilgin olsun diye söylüyorum. Ben bu forumu dün twitterdan Bi kardeşim söyledi ve bugün katıldım ama yöneticilerden bu muameleyi almak beni forumunuzdan soğutuyor açıkçasıHakan'ın kimin ikinci üyeliği olduğu hususundaki tahminleri alalım
LoooollllYalnız adam gidip admine raporu yedin dedi ya![]()
![]()
![]()
Aynen muhahahahaTam adamına yazdın.![]()
Kardeşim istediğin kadar araştır ama bilgin olsun diye söylüyorum. Ben bu forumu dün twitterdan Bi kardeşim söyledi ve bugün katıldım ama yöneticilerden bu muameleyi almak beni forumunuzdan soğutuyor açıkçası)
RNE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangi muameleyi almak?Kardeşim istediğin kadar araştır ama bilgin olsun diye söylüyorum. Ben bu forumu dün twitterdan Bi kardeşim söyledi ve bugün katıldım ama yöneticilerden bu muameleyi almak beni forumunuzdan soğutuyor açıkçası)
Dayı cidden üst üste kaç trol yaptım hiçbirini anlamadınız mı yauw sjjsjssnsklak bak nasılda sustu admincim seviyorum seni kardeşim adamsın![]()
valla y.m bizde ortam boyle

Dayı cidden üst üste kaç trol yaptım hiçbirini anlamadınız mı yauw sjjsjssnsklak bak nasılda sustu admincim seviyorum seni kardeşim adamsın
Şaka yaptım la seviyim seni adamsın snjssjajakmana trolldü kardeşim sjsnsnsHangi muameleyi almak?

Kaajajakakajakakamal kardeşim hepsi trolldü la vallahi anlamadınızmı cidden smajahajakakakkala olm cidden yediyseniz baya kafaya gelmişsiniz ne soğuması ksksksjskksksk kültürlü müşteri gibi laf yaptım akakjsjjsjskkskkssFırtına öncesi sessizlik moduna geçti Keramettin. Sakin şekilde değerlendirmeye almıştır Kafa koparma operasyonu ile ilgili.
Jjsjsjsısakjakakajdoeendkdodjd olm hiç cvp veresim yok sjsnsjsk ben kaçar hadi grşrzşöyle üstün körü biraz baktım yorumlarada tudorcu bi vizyoner ilkkez görüyorum.
kaliteli çalışma olmuş![]()
Ben anlamam bu Troll işinden. Forumda bununla ilgili daha tercübeli isimler mevcut. Onlar değerlendirmeye alsın.Kaajajakakajakakamal kardeşim hepsi trolldü la vallahi anlamadınızmı cidden smajahajakakakkala olm cidden yediyseniz baya kafaya gelmişsiniz ne soğuması ksksksjskksksk kültürlü müşteri gibi laf yaptım akakjsjjsjskkskkss
Jjsjsjsısakjakakajdoeendkdodjd olm hiç cvp veresim yok sjsnsjsk ben kaçar hadi grşrz
Alsın knk alsın sağ taraftan mı koparmaya başlayacaksınız soldanmı ona göre yatacam akşam skskksksmusısjsısısBen anlamam bu Troll işinden. Forumda bununla ilgili daha tercübeli isimler mevcut. Onlar değerlendirmeye alsın.
Arka tarafıma tudorun kazığı kaçmış knk onun iniltileri bunlar akjajsjsjsjsıj vallahi çıkmam gerek arkamdan konuşup gıybet yapmayın la sndbssjjsbsjksjsoacı mı cekiyorsun renkdaş bunlar ne anlama gelıyor
geçmiş olsun kamki görüşürüzArka tarafıma tudorun kazığı kaçmış knk onun iniltileri bunlar akjajsjsjsjsıj vallahi çıkmam gerek arkamdan konuşup gıybet yapmayın la sndbssjjsbsjksjso