#6 Tolga Ciğerci

RESMİ | Almanya’dan dönen ve sağlık heyeti ile yaptığı görüşme sonrasında sağ ayak baş parmağında ağrılarının devam ettiğini öne süren Tolga Ciğerci antrenmanda yer almadı.

sokarim sana ama

Belhandadan fazla katkı sağladığı iddia ediliyordu bu haysiyet noksanının daha antrenmanlara çıkamıyor kabzımal herif

Yavas yavas fesihe dogru gidiyor tabi 5 kurus bile alamaz keriz krndi kaybeder

2 milyon yıllık ücreti gören tekliften kaçıyor.

tenor.gif

Sokarım senin baş parmağına. Satamıyorsak da verin bonservisini eline gitsin.

Ya bu nasıl parmaktır,kırıksa kırık çıkıksa çıkıktır klüp doktorları ve başka doktorlar tanı koyamıyor m bu hırboya,1 sene parmak ağrısı mı olurmuş,klübün bu konuda hakları yok mudur?bu mazeretli adama kimse de teklif yapmaz ki belki biz satacaktık ona da engel oluyo

Bugün Almanya’dan dönen ve sağlık kurulumuz ile yaptığı görüşmenin ardından ayağındaki ağrılarının devam ettiğini öne süren Tolga Ciğerci, antrenmanda yer almadı.

Bu ifade biletinin kesilmek istendiğinin göstergesi.

Bu sakatı kim alır ücreti falan geçtim 9 ay sakat 3 ay top oynayan oyuncuyu kim ne yapsın.

RESMİ | Almanya’dan dönen ve sağlık heyeti ile yaptığı görüşme sonrasında sağ ayak baş parmağında ağrılarının devam ettiğini öne süren Tolga Ciğerci antrenmanda yer almadı.

sokarim sana ama
Sokucam ya ayak baş parmağı ağrısıyla oynamayan mı var

Bu cocuğu küstürdüler. 21 şampiyonlukta selçuk efendiden'de belhanda apaçisindende daha çok tuzu var. Ben tekrar kazanılmasını isterim satılmayacaksa.

benim sağ ayak başparmağımda da acnegen yan etkisi s2m sonic bi yapılanma var acayip acıyor belki tolgada da ondan vardır

bu iğne herifin maaşından kurtulsak bile kardır bizim için keşke emrenin yanında verseydik hediye olarak

ahmet bulut göreve

Geri
Üst Alt