#6 Tolga Ciğerci

DlyFvG8XsAA_OeZ

Seni hep bu pozisyonla hatirlayacagim
Gary bombos salak ya

Kadiköyde o golü atsaydin efsane olacaktin. Barosun pozisyonundan net bir pozisyondu

Forma verilince elinden geleni yapti

Seni kadroda dusunmuyoruz kendine kulup bul dendiginde kulup bulamadigindan alacaklarini birakti

Bu adam Galatasarayli degilse nedir? Kim 2m Euro’dan vazgecer? 1 sene top oynamamak kariyerini bitirecek diyenler abartiyorlar.

Tolga'yı demedim.Endogan ve Tarık büyük Galatasaraylı demişsin.Onu soruyorum

O pozisyon her aklıma geldiğinde küfür ediyorum hala. Gitmesi iyi oldu o günden sonra taraftarla da hocayla da bağı koptu

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sözleşmesinde 3 ay sakat kalması halinde kulübün sözleşmeyi feshetme yetkisi varmış. Twitterda yazılan bu. Tolganın geçen sezon sonu ve bu sezon başında sakatlık bahanesini kullanmışlar deniyor. Yoksa durduk yere gitmemiş sanırım.

——————

Zaman zaman faydali oldugu donemler oldu, ama begendigim bir oyuncu degildi. Tesekkur ederim bundan sonraki hayatinda da basarilar dilerim.

yani oynadığı sürece elinden geleni yaptı alacaklarindan da vazgeçti iyi hatırlıycam en azından tarık endogan eren ahmet kıyasla

Seni derbide kaçırdığın golle hatırlayacağım tipsiz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

elinden geleni yapip gitti parasinida beklemedi. tarik gibilerle asla kiyaslamam.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt