#6 Tolga Ciğerci

Hayırlı olsun. Umarım ikinci bir JPK vakası yaşamayız. İlk 11'in değişmez ismi olması temennisiyle.

Hayırlı olsun. Umarım ikinci bir JPK vakası yaşamayız. İlk 11'in değişmez ismi olması temennisiyle.

jpk ile tolgayı kıyaslamak ağır haksızlık olur,jpk nereden geldi tolga nereden geldi,ayrıca tolga alman alt yapısından geldi.

Tolga Ciğerci, Galatasaray ile sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. (Fanatik)

CpR9LDAWgAEQdmN.jpg

Nasil bir topcu aga analiz et bakiym

cingıl bels

Dikine oynayan, cok kosan, pas alisverisi iyi olan, ikili mücadelelerde kolay yikilmayan bir adam. Ama Selcuk'un yaninda oynayacak adam mi diye sorarsan hayir derim.

Hepimiz biliyoruz Selcuk bu takimda her türlü oynayacak, bu yüzden onun yaninda mutlaka defansif acidan güclü bir adam lazim. Bunu gecen sezon da apacik gördük, orta sahada top kapan rakip karsilayan bir adam yoktu. Tolga bunu bir nevi karsilayabilir ama yetersiz abi o konuda yine de.

Sakatlik olayi da var. Zirt pirt rüzgar bile esse sakatlaniyor. Berlin aslinda kendisiyle kontrati uzatmak istiyordu ama bizim gibi enayi aliciyi bulunca satarlar hemen de gidip yerine baskasini bulurlar bizden aldiklari paranin yarisina ya da daha azina.

Dikine oynayan, cok kosan, pas alisverisi iyi olan, ikili mücadelelerde kolay yikilmayan bir adam. Ama Selcuk'un yaninda oynayacak adam mi diye sorarsan hayir derim.

Hepimiz biliyoruz Selcuk bu takimda her türlü oynayacak, bu yüzden onun yaninda mutlaka defansif acidan güclü bir adam lazim. Bunu gecen sezon da apacik gördük, orta sahada top kapan rakip karsilayan bir adam yoktu. Tolga bunu bir nevi karsilayabilir ama yetersiz abi o konuda yine de.

Sakatlik olayi da var. Zirt pirt rüzgar bile esse sakatlaniyor. Berlin aslinda kendisiyle kontrati uzatmak istiyordu ama bizim gibi enayi aliciyi bulunca satarlar hemen de gidip yerine baskasini bulurlar bizden aldiklari paranin yarisina ya da daha azina.
Eyvallah aga.
Para isi cok sikinti ya. Hamza mi bizim td anlamadim. Surekli yerli oyuncu. Bi yabanci scout transferi olsa bile raziyim.

cingıl bels

Bu dediklerin gibiyse Tolga ve Leiva iyi bir ikili olur. Ama son cümlene bakılırsa çok riskli bir transfer daha gerçekleştirdik.

Bu dediklerin gibiyse Tolga ve Leiva iyi bir ikili olur. Ama son cümlene bakılırsa çok riskli bir transfer daha gerçekleştirdik.

Serdar Aziz de Tolga da cabuk sakatlanmaya meyilli adamlar. Hamit'e spor salonu icin yeni arkadas(lar) ariyoruz herhalde.

istatistik berbat

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jpk kazmasından çok çok daha üstün olan bir oyuncudur. Lütfen karşılaştırmayalım ikisini.

Yürüyedur Cigerci. Arkandayız.

Galatasaray'in parasi soyulmaya devam ediliyor. Eskiden bunlar ne yaparsa yapsin gene de urun alin, maca gidin derdim. Bitti artik. Ne urun alin, ne maca gidin, ne de Digiturk alin. Herifler resmen transferden zengin olma yolunu sectiler. Yahu Galatasaray'a ozel yabanci siniri mi kondu? Sabri'yi tut, Hamit ile yenile, Aziz kazmasina milyonlari bas. ABV tum yonetim ve bu oyunlara ortak olanlar.

Fm'de karşı takımda görmüştüm, iyi top kapıyor ama bazen pas hatası yapıyor.yada faul yapabiliyor.

Ama kondisyonu çok iyi .

Yillik 2 milyon euroyu yerliye versek koymazdi ama elin almancisina bu rakamlarin verilmesi beni derinden yaraladi.

Bu adamı sanırım en son 3 yıl önce izlemiştim.Yanılmıyorsan Gladbachda oynuyordu.Fena oyuncu değildi(3 yıl hiçbir maçını izlemedim veya hatırlamıyorum) ama hangi şartlarda alındığına bakmalı..Yıllık 2 milyon veriyorlarsa ilk 11 oynayacak..Peki Selçuk-Tolga mı Leiva-Tolga mı?
Geçenlerde sürpriz isim gidebilir diyorlardı..Selçuk mu acaba?

5 yılda 60 maca cıkmıs bir ortasaha.

bunun en büyük nedeni sürekli sakatlıklardan dolayı kacırdıgı maclar.

her sakatlık şansızlıgına denk gelmiştir birsey demem ama bu adam gercekten müzmin sakat ise alınmasın lütfen.

sağlık testlerinden bosuna mı geciyor bu adamlar? anlasılamıyor mı vücudunun sakatlıga eğilimli olup olmadıgı?

serdar-tolga-eren. 3'üde sakatlık gecmisleri ile endişe veriyor.

renktaş adam böyleyse bırak selçuku iniestayla bile yanyana oynar..

Geri
Üst Alt