#6 Tolga Ciğerci

Takimin suanda en iyi orta saha oyuncusu. Aci ama gercek.

90 - Ligin ilk haftasında Tolga Ciğerci'den daha fazla isabetli pas atan bir oyuncu olmadı (90/97). Adapte. (@optacan)

4174e9a29a15b10ffab9a004bfc585ae.jpg

İlk yarı çok acemi ikinci yarı 60 sonrası müthiş oynadı.

Umarım genele yayar da işe yarar bir futbolcu izleriz.

tolga sakatlanmadıgı sürece iş yapar dedigimde atıp tutuyordun. şimdi hayırdır?

En son milli macta izlemistim demistin adami. Bu cocuk oynarsa ancak Selcuk yerine oynar, yanina defansif güclü adam olmadan tüm sezon idare edemez bence.

Selcuk da bu da defansif acidan yetersiz, Tolga tabi en azindan adam kovaliyor rakip karsilamaya calisiyor ama top kapma konusunda yetersiz.

Böyle oynamaya devam ederse konu basligin Togba olarak degistirmek zorunda kalacagim insallah

neden acı?

adamda dinamizim var. selcuk-sneijder gibi bitik degil.

yeterki sakatlanmasın. sen koru Yarabbim.
Cunku kagit uzerinde en iyi orta saha oyuncumuz degil, Selcuk normalde daha iyi olmasi gerekirken adeta kacarak oynuyor. Yani bildigimiz Selcuk.

En son milli macta izlemistim demistin adami. Bu cocuk oynarsa ancak Selcuk yerine oynar, yanina defansif güclü adam olmadan tüm sezon idare edemez bence.

Selcuk da bu da defansif acidan yetersiz, Tolga tabi en azindan adam kovaliyor rakip karsilamaya calisiyor ama top kapma konusunda yetersiz.

tolga-diarra-josue ile her takımın basını döndürürüz.

selcuk bitti. sneijder'de duygusallık yapılmamalı, ii bir paraya satılabilir.

12,5 ve maçın en çok koşanı

Sent from my iPhone using Tapatalk
13 km de koşar bu çocuk .maçta bir an vardı topu kaptardık selçuk aynı donk gibi izledi rakibi hiç kovalamadı , bizim ceza sahası önüne kadar geldiler.Leşçuk artık yedeğe çekilmeli.

Cunku kagit uzerinde en iyi orta saha oyuncumuz degil, Selcuk normalde daha iyi olmasi gerekirken adeta kacarak oynuyor. Yani bildigimiz Selcuk.

futbolda kağıt üstü olayı çoktan bitti.

bastian gibi bir merkez manu'da kadroya giremiyor. biz neden selcuk-sneijder'de ısrarcıyız.

korkmayın yahu birşey olmaz.

Alındığı gün çok başarılı olacak demiştim. Şükürler olsun yaniltmadi.

Muhteşem oynadı aynen devam. Helal olsun aslanım

13 km de koşar bu çocuk .maçta bir an vardı topu kaptardık selçuk aynı donk gibi izledi rakibi hiç kovalamadı , bizim ceza sahası önüne kadar geldiler.Leşçuk artık yedeğe çekilmeli.

-isabetli pas (geneli ileriye )
-adam eksiltme
-rakibi durdurma

bunları yapsın varsın 11 km kossun.

sneijder tolga'dan sonra en cok kosan adam ama ne yaptıgını anlayamadım. bu kadar rezil olmaya hakkı yok. günahtır bu paralara.

lütfen bunları görelim.

tolga-diarra-josue ile her takımın basını döndürürüz.

selcuk bitti. sneijder'de duygusallık yapılmamalı, ii bir paraya satılabilir.

Josue Sinan'in yerine oynasin, zaten adamin asil bölgesi sag kanat. Sinan'in acayip bir sekilde burnu havalarda.

Biraz kulübede dursun da akli basina gelsin.

Adam ciğerci beyler 12 km koşması normal değil mi zaten ?

Geri
Üst Alt