#6 Tolga Ciğerci

futbolda kağıt üstü olayı çoktan bitti.

bastian gibi bir merkez manu'da kadroya giremiyor. biz neden selcuk-sneijder'de ısrarcıyız.

korkmayın yahu birşey olmaz.
Tolga normalde bu takimin ilk 11 oyuncusu olamaz cunku biz CL takimiyiz ve ona gore her zaman kistas yapilir. Ama orta saha o kadar kotu ki en iyisi Tolga demek zorundayim cunku en azindan cabaliyor birseyler yapmaya calisiyor. Yoksa Tolga bulunmayan hint kumasi degil.

-isabetli pas (geneli ileriye )
-adam eksiltme
-rakibi durdurma

bunları yapsın varsın 11 km kossun.

sneijder tolga'dan sonra en cok kosan adam ama ne yaptıgını anlayamadım. bu kadar rezil olmaya hakkı yok. günahtır bu paralara.

lütfen bunları görelim.
sneijder de pres yapıyor geriye geliyor ama enerjisi yetmiyor çünkü pres dediğin 3 kişi yapılır ve alan daraltılarak yapılır bizim takım teker teker pres yapıyor boşuna koşuyoruz resmen, bir de top kaptırıp at gibi geriye koşanlar var tam komedi.

Josue Sinan'in yerine oynasin, zaten adamin asil bölgesi sag kanat. Sinan'in acayip bir sekilde burnu havalarda.

Biraz kulübede dursun da akli basina gelsin.

bruma sağ açık olur. podolski sol açığa geçer.

sinan ilk 11 topcusu degil. 60'dan sonra girip yorgun savunmanın belini kırar.

+1 hareketli, gezgin st lazım

josue'nin bir maclıgına 10 numarada denenmesini cok isterim. sneijder Galatasaray icin ne ifade ediyor? bunu daha net görmek istiyorum.

Bjk maçında tipini beğenmeyip eleştirenler bile övdüğüne göre baya iyi oynadı :D

Tolga normalde bu takimin ilk 11 oyuncusu olamaz cunku biz CL takimiyiz ve ona gore her zaman kistas yapilir. Ama orta saha o kadar kotu ki en iyisi Tolga demek zorundayim cunku en azindan cabaliyor birseyler yapmaya calisiyor. Yoksa Tolga bulunmayan hint kumasi degil.

günümüz futbolunun anahtarı; pas + dinamizim.

bu ikisini başarı ile yapabilen topculara sahipsen zaten fark yaratıyorsun.

karabük bugün pestilimizi cıkarttı. bizden daha kaliteli topcuları mı var sence?

sneijder de pres yapıyor geriye geliyor ama enerjisi yetmiyor çünkü pres dediğin 3 kişi yapılır ve alan daraltılarak yapılır bizim takım teker teker pres yapıyor boşuna koşuyoruz resmen, bir de top kaptırıp at gibi geriye koşanlar var tam komedi.

sneijder pres yapacak topcu degil.

sneijder topla bulustugunda evvela seri olmalı,

mesela adam eksiltmeli. bugün eksiltebildi mi?

pas geldiginde topa doğru hareketlenmeli. hareketlenemiyor.

şut ve paslarında ciddi düşüş var. cünkü ayaklar gücsüz.

sneijder'in neden pres yaptıgını sanıyorsunuz?

selcuk-sneijder'i izlerken cok yoruldum. baydılar abi.

sneijder pres yapacak topcu degil.

sneijder topla bulustugunda evvela seri olmalı,

mesela adam eksiltmeli. bugün eksiltebildi mi?

pas geldiginde topa doğru hareketlenmeli. hareketlenemiyor.

şut ve paslarında ciddi düşüş var. cünkü ayaklar gücsüz.

sneijder'in neden pres yaptıgını sanıyorsunuz?

selcuk-sneijder'i izlerken cok yoruldum. baydılar abi.

Sneijder hiç bir zaman adam eksilten biri değildi

Sneijder oyunu organize eden mümkünse tek pas ile oyunu ileri taşıyan bir oyuncuydu

Maalesef şu anda bunuda yapamıyor trenin ucunda ki ışık trenin ışığı oraya hızla ilerliyor

Bu ateş üfleyerek sönmez

son 20 dk muazzam oynadı valla helal olsun zaten makul bir rakama gelse kimse olumsuz bakmazdı bu adama ilk bastaki olumsuz görüslerin sebebi aldıgı ücretti ama böyle oynarsa helali hos olsun aldığı her kurus paranın..

bu arada kaç km kosmus ??? :DD

Sneijder hiç bir zaman adam eksilten biri değildi

Sneijder oyunu organize eden mümkünse tek pas ile oyunu ileri taşıyan bir oyuncuydu

Maalesef şu anda bunuda yapamıyor trenin ucunda ki ışık trenin ışığı oraya hızla ilerliyor

Bu ateş üfleyerek sönmez

sürekli hareket halinde, kovalayan, bire-birde ayakta kalan hücumcular lazım.

sneijder ile selcuk sarhoş gibi.

Biraz tempolu oyuncu görünce çildiriyoruz. Bugün önede iyi top sürdü. Paslari iyiydi. Beğendim.

Özellikle hücum yayılımında çok faydalıydı bugün.
2 maçtır Tolga'ya biçilen rol bence onu zorluyor. Biraz daha ön tarafta oynamalı.

İlk yarı beğenmedim fazla.Son 20 25 dakka ileriye doğru çıkışları iyiydi.Ama Selçuka göre her şekilde daha çok oyunun içinde.Lass ve tolga oynaması lazım orta sahada.Şu Selçukuda Çine iteledikmi tamamdır.

Melodan sonra ilk defa diagonal pas gördü bu gözler.

İşin acı tarafı bu adam performansını genele yayarsa 8 milyona gidecek

bruma sağ açık olur. podolski sol açığa geçer.

sinan ilk 11 topcusu degil. 60'dan sonra girip yorgun savunmanın belini kırar.

+1 hareketli, gezgin st lazım

josue'nin bir maclıgına 10 numarada denenmesini cok isterim. sneijder Galatasaray icin ne ifade ediyor? bunu daha net görmek istiyorum.
Bunun icin gecmise gidebilirsin misal turkiye kupasi finali olabilir

Soldaki selçuk İnan , sağdaki tolga ciğerci

Cqfs-PbWcAAzlKJ.jpg

iyiydi şaşırttı ve umut verdi lass gelirse gelmezde bu çapsızlar alamazda ha geldi diyelim lass la iyi bir ikili olabilir ama selçuk lobisi ve maaşından ötürü kesilmez

Geri
Üst Alt