#6 Tolga Ciğerci

güveni yerine iyice gelsin iş yapabilir,son 30 dakika baya iyiydi.
Harika tamamlayıcı oyuncu olur,yük bindirilen oyuncu olmaz.

Lass-Tolga
Sneijder

derinliği bizi rahatlatır.

2 senedir adam akıllı ortasaha oyuncusu izlemedikleri için Tolgayi kral yapmışlar.

Tolganin dünkü maçta ceyhundan ne farkı vardı?

İkiside hemen hemen aynı performansı sergiledi.
Ikiside vasat oynuyordu.

Tolga GALATASARAY'in 11 oyuncusu O-LA-MAZ.

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Sneijder hiç bir zaman adam eksilten biri değildi

Sneijder oyunu organize eden mümkünse tek pas ile oyunu ileri taşıyan bir oyuncuydu

Maalesef şu anda bunuda yapamıyor trenin ucunda ki ışık trenin ışığı oraya hızla ilerliyor

Bu ateş üfleyerek sönmez

Sneijder son bir yıldır emekli olma sinyalleri veriyor selçuk desen FT gidince emekli oldu zaten ikisindende kurtulmamız lazım 32 yaşlarındaki adamların toplanmasını bekliyor taraftar
tek düşündükleri Ego savaşı klüp'ün ağası benim modunda ikiside yıllardır Drogba varken bunlar sesini çıkarmıyor sadece işlerini yapıyorlardı

Adamsın adam Muslera+Tolga maçın en iyiysiydi orta saha tandemi kesinlikle Tolga+Lass şeklinde olmalı

Oyun stili Luka Modric e andırıyor ...

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 senedir adam akıllı ortasaha oyuncusu izlemedikleri için Tolgayi kral yapmışlar.

Tolganin dünkü maçta ceyhundan ne farkı vardı?

İkiside hemen hemen aynı performansı sergiledi.
Ikiside vasat oynuyordu.

Tolga GALATASARAY'in 11 oyuncusu O-LA-MAZ.

HELAK OL YAĞLI SURAT!

renktaş biraz empati kurmayı dene.. Koca Galatasaraya geliyorsun ligde ilk maçın takımda xelçuk ve sneijder gibi sözde 2 maestro var.. Oyunu yönlendirmelerini bekliyorsun yok - dikine pas atmalarını bekliyorsun yok - xelçuktan orta sahada direnç bekliyorsun yok ..eee adam ne yapsın resmen ilk maçında iniesta muamlesi yaptı takım arkadaşları her top tolgadaydı devamlı o dikine oynamak zorunda kaldı.. Tabi bunca yükün altından tek maçta kalkmak imkansız.. Dikkat ettiyseniz adam sonlara doğru baya baya iyi oynamaya başladı sorumluluğunun bilncine vardıkça
Eminim iyi bir partnerle takıma uyum sağladıkça son 20 dk. tolgadan da iyisini izleyeceğiz

Hemen göklere cikarmayin tek mac ile. Beklemek lazim.

mücadele var ama ofansif anlamda topu ileri taşıma özelliğini ben görmedim yanında birde josue yada yılan hikayesi diarra ile izlemek gerek gerçek yorum yapmak için yoksa geri pasçı selçukla hiç kimse kendini gösteremez

cok kosan , calim atan , uzun pas atan orta saha ozlemisiz

Dun cok iyi oynadi, selcuk gibi korkak oynamadi, oyununda risk aldi, topu aldiginda devamli dikine oynamayi dusundu, calim atti, ben begendim.

Her geçen gün üzerine koyacak gibi. Biraz zaman ve sabırı 2 maçlık performansıyla hak etti. Avrupanın en iyisi olmayabilir ama ihtiyacımız olduğu bir gerçek.

yerli tugay kerimoglu

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Yerli mehmet topal

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selçuk'un iki misli futbolcu.

Çok ihtiyacimiz vardi. Lass gelirse, kesilecek Adam Selcuk'dur.

Karabuk macinda oyuna iyi baslamadi ama son yarim saat diger oyuncularin iyice yorulmasiyla aralarindan iyi sivrildi bu da bize futbolda fizik kondisyonun ne kadar onemli oldugunu gosterdi

Koşması bi kenara. En büyük artısı top kendisine gelmeden pas atacağı yeri belirliyor kafasında direk beklemeden adrese teslim pas atıyor. Takımda bu özellik bi tek Sneijderde vardı. Selçuk gibi yarım saat dönmeye çalışmıyor

Bu çocuğu destekleyin gençler. Maçın son 30 dakikasını tekrardan izledim. Bu çocuğu acilen Selçuk'tan kurtarmalıyız. Kendine güveni gelince orta sahanın yükünü kaldırabilecek gibi duruyor. Tolga- Diarra orta sahası konusunda çok umutluyum. Umarım Lass gelir.

Geri
Üst Alt