#6 Tolga Ciğerci

Şut çekme ne ya? :) Şut olmadan, gol olmaz. Bir olmaz, iki olmaz ama üçüncüsünde köşedeki örümceği alır. Sol çaprazdan çektiği plase nerdeyse giriyordu mesela.

Bi şutunda gol olsun

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sana cok yazik oluyor aslanim

Tolga ilk geldiginde en cok söven bendim ama sonradan beni yanılttı.Gayet iyi işler cikartiyor hele Selcuk'un hamallığını yapmaktan sut cekecek hali kalmıyor adamın

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 2-3 haftadir begenmiyorum. Haddini bilerek oynamasi lazim. Oyle topuk pasi calim falan girmeyecek oyle islere

en kötü maçını oynadı..umarım ligimize gelince temposu bize benzeyengillerden olmazsın tolga ciğerci kardeşim..

2-3 haftadır beğenmiyorum gerçekten top kontrolü ve şutları rezalet geldiğinden beri
Ama kesinlikle futbol oynamak isteyen 2*3 kişiden biri takımdaki
Birde olum mal mısın la bu trabzon maçında gör sarı kartı adana maçında çek cezanı şimdi başakşehir maçında cezalı duruma düştü herife bak

Ciğerci'nin iş yapması için yanına iyi bir oyun kurucu monte etmek lazım. De Jong veya Selçuk'la da olmaz o iş. Yoksa Tolga'nın topla münasebeti ve şut konusundaki eksiklikleri daha çok göze çarpar. Sosa tarzı ama daha savunmaya dönük bir orta saha lazım.

Defansif anlamda oldukça iyi ama ofansif anlamda biraz yetersiz kalıyor. Kreatif oyuncu değil oyun kurucu olarak o kadar iyi değil

Yanına iyi oyun kurabilen b2b gelse orta saha güçlenir

Bugünkü maçta berbattı yanında çok iyi adam olsa sırıtır oyüzden selçuk varki iyi diyoruz
Şuan tr ligi için yeterli artık defansif anlamda oyun oynayanlar top kapmalarına pek fazla bakılmıyor
Oyunu kurması topla dribling yapması ve iyi bir pasör olması lazım

Hmmm burata bakacak olursak adam Selcuk'tan bile kotu oynamis. Bence vasat ustuydu takima ragmen. Topsuz oyunda tek hareketli adamdi. Bos alanlara gidip pas isteyen tek oyuncuydu. Ayrica 2-3 tane guzel kilit pas atti

Sent from my iPhone using Tapatalk

valla bu adam kosmasa heralde dersimsporda bile oynayamaz kabiliyetsiz bir oyuncu oldugu gercegiyle yüzlesmeliyiz

kendi işini yapmalı yok sut cekicem 3 kişinin arasına girip çıkıcam bunlarla ugrasmamalı.. yoksa 2. Barıs Özbek olur..

Bu maçda bende beğenmedim de adam iyi değil çok iyi bir futbolcu. Almanya'da Bundesliga da kolay kolay oynatılmazlar zaten. Sakatlıklardan etkilenmemesi Bundesliga kariyerini olumsuz etkiledi işte olabilir.
Yeni ülke ve ortama gelip hemen uyum sağlamak da kolay bir iş değil.

Geri
Üst Alt