#6 Tolga Ciğerci

Kötü oynuyor demek yanlis olur

Yorgunluk belirtileri var sadece

Ne bekliyordunuz ki. 34 hafta it gibi koşsun ama yanındaki çakma kaptan her türlü sorumluluktan kaçsın hiç bit halt yapmasın.

Buna ciğer mi dayanır ya, çocuk bir gün patlak verecek bu yük yüzünden. Tek başına orta sahayı ayakta tutmaya çalışıyor sezon başından beri. Umarım yorgunluğa dayalı sakatlık yaşamaz.

Orta sahadaki beyzademiz resmen ağzımıza ediyor her maç. Maçı Bırakın bi 10 dakila sadece Selçuku izleyin, insan futboldan soğur resmen.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hmmm burata bakacak olursak adam Selcuk'tan bile kotu oynamis. Bence vasat ustuydu takima ragmen. Topsuz oyunda tek hareketli adamdi. Bos alanlara gidip pas isteyen tek oyuncuydu. Ayrica 2-3 tane guzel kilit pas atti

Sent from my iPhone using Tapatalk

aynen dikine oynamaya calısıyor hep bugunde gayet yeterliydi

Kahramanlığa soyunmazsa iyi olur,bir renktaşımda bahsetmiş yukarıda : Barış Özbek V2 olur..

Bir de Tolgacım güzel kardeşim çevre kontrolü yapıyorsun first touchtan sonra,maşallah sinemada gibi rahatsın yine de arkandan gelen topa müdahale ediyor...Bunları yapma işte bunları geliştir artık..Sağa sola demeç vereceğine önüne bak bir ben neleri saçmalıyorum diye..

Ne bekliyordunuz ki. 34 hafta it gibi koşsun ama yanındaki çakma kaptan her türlü sorumluluktan kaçsın hiç bit halt yapmasın.

Buna ciğer mi dayanır ya, çocuk bir gün patlak verecek bu yük yüzünden. Tek başına orta sahayı ayakta tutmaya çalışıyor sezon başından beri. Umarım yorgunluğa dayalı sakatlık yaşamaz.

Orta sahadaki beyzademiz resmen ağzımıza ediyor her maç. Maçı Bırakın bi 10 dakila sadece Selçuku izleyin, insan futboldan soğur resmen.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Daha 9 hafta oldu tolga pert.
Burdan da anlaşılacağı üzere tolga bizim için ilk 11 oyuncusu değil.
Vücudu da , beyni de bu yükü kaldıramaz.
Yanlış transfer yaptık.Selçuk'u kovup
Diaarra ve delaney alacaktık.
Tolga da almanya da yılda 300 bin alıp yedek oturmaya devam edecekti.

Melo 3 sene boyunca kaptan bozuntusunun açığını kapattı hiç ses etmedi .

SARI-KIRMIZI

Son düzenleme:
Ligde en çok ikili mücadelesi kazanmış adam nasıl Galatasaray için yetersiz oluyor hayret ediyorum

Dünyanın en iyi ortasahasını getirsen Selçuk'un yanında bir yerde sıçmaya başlayacak.

Adamdan ne istiyorsunuz anlayabilmiş değilim.

Yokluğunda orta saha çöktü.Fb maçında De Jong'la beraber oynatılmalı.

Fenev macinda selcuk yuzunden kesik yiyecek garibim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam onu yazmaya geldim. Muhtemelen Selcuk De Jong orta sahasi yada Selcuk Tolga olur ama Selcuk bey kesilmez

Sent from my iPhone using Tapatalk
Valla ben sahsen Riekerink'i sabri,selcuk,semih gibi lesleri kesmesi ve kesme ihtimali için sevmiştim.Ama o son zamanlarda iyice civitti.Linnes'i hirpalayip Sabri'yi Dani Alves ilan etmesi,Selcuk'u kesmekten korkmasi,Serdar'ı hic denemeden Semih'e formayi vermesi,oyuna mudahale yeteneginin olmayisinin ortaya cikmasi vs.. Bu gibi nedenler zaten beni fazlasiyla sinirlendirmisti ustune gelen maglubiyetler tuzu biberi oldu.Riekerink icin yolun sonu geldi bence

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha 9 hafta oldu tolga pert.
Burdan da anlaşılacağı üzere tolga bizim için ilk 11 oyuncusu değil.
Vücudu da , beyni de bu yükü kaldıramaz.
Yanlış transfer yaptık.Selçuk'u kovup
Diaarra ve delaney alacaktık.
Tolga da almanya da yılda 300 bin alıp yedek oturmaya devam edecekti.

Melo 3 sene boyunca kaptan bozuntusunun açığını kapattı hiç ses etmedi .

SARI-KIRMIZI

Saçmalama ozamanki Selcukla simdiki Selcuk bir mi

Ligde en çok ikili mücadelesi kazanmış adam nasıl Galatasaray için yetersiz oluyor hayret ediyorum

Büyük takımların orta saha oyuncuları skora katkı veren orta sahalar olmak zorundadır. Her ne kadar bu durumun istisnaları olsa da genel itibariyle durum budur. Sezonluk belirli bir asist gol yükü taşırlar. Tolga bu yönden yetersiz kalıyor.

Tolga yetersiz kaldığı gibi Selçuk da eskisi gibi olmadığı icin o da zayıf kalıyor bu konuda. Aynı şekilde Jong da bu gruba dahil edilebilir. Hal böyle olunca bugün hepimizin şikayet ettiği pozisyon kısırlığı, skor ureten isimlerin az olması gibi şikayetler ortaya çıkıyor.

Bu konuya verilecek en iyi örnek 11-12 sezonudur. Bu sezona istisna diyenler olacaktır, Sadece Galatasaray'ın istisnasıdır. Aslında olması gereken tam da bu sezon ki orta saha verimidir.

Yanlış düşünüyorsun renktaş şöyle bak olaya
Şimdi sen bir oyuncu alıyosun eski takımında 300bin€ alıyoken sen 2 mil € veriyosun 6 kat daha fazla maaş
Bırakalım koşsun mücadele etsin bunlar zaten yapılması gereken şeyler adam madende çalışıyor 17 16 saat 2 3 bin tlye bunlar koşmazsa sıkıntı bu adamın görevi mücadele etmek koşmak oke
Yalnız orta sahaların artık günümüz futbolunda topkesmesi 2 li mücadele kazanması çok fazla önemsenmiyor çünkü takım oyunu bu takımca yapabiliyolar
oyuna topu sokabilmesi okuması topsürmesi vs vs

kadıköyde de jong tolga ikilisi oynamalı yoksa selçuk gibi leş bir ortasahayla mümkünatı yok şansımız olmaz

Geri
Üst Alt