Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
durdu resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hmmm burata bakacak olursak adam Selcuk'tan bile kotu oynamis. Bence vasat ustuydu takima ragmen. Topsuz oyunda tek hareketli adamdi. Bos alanlara gidip pas isteyen tek oyuncuydu. Ayrica 2-3 tane guzel kilit pas atti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daha 9 hafta oldu tolga pert.Ne bekliyordunuz ki. 34 hafta it gibi koşsun ama yanındaki çakma kaptan her türlü sorumluluktan kaçsın hiç bit halt yapmasın.
Buna ciğer mi dayanır ya, çocuk bir gün patlak verecek bu yük yüzünden. Tek başına orta sahayı ayakta tutmaya çalışıyor sezon başından beri. Umarım yorgunluğa dayalı sakatlık yaşamaz.
Orta sahadaki beyzademiz resmen ağzımıza ediyor her maç. Maçı Bırakın bi 10 dakila sadece Selçuku izleyin, insan futboldan soğur resmen.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Fenev macinda selcuk yuzunden kesik yiyecek garibim
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla ben sahsen Riekerink'i sabri,selcuk,semih gibi lesleri kesmesi ve kesme ihtimali için sevmiştim.Ama o son zamanlarda iyice civitti.Linnes'i hirpalayip Sabri'yi Dani Alves ilan etmesi,Selcuk'u kesmekten korkmasi,Serdar'ı hic denemeden Semih'e formayi vermesi,oyuna mudahale yeteneginin olmayisinin ortaya cikmasi vs.. Bu gibi nedenler zaten beni fazlasiyla sinirlendirmisti ustune gelen maglubiyetler tuzu biberi oldu.Riekerink icin yolun sonu geldi benceTam onu yazmaya geldim. Muhtemelen Selcuk De Jong orta sahasi yada Selcuk Tolga olur ama Selcuk bey kesilmez
Sent from my iPhone using Tapatalk
Daha 9 hafta oldu tolga pert.
Burdan da anlaşılacağı üzere tolga bizim için ilk 11 oyuncusu değil.
Vücudu da , beyni de bu yükü kaldıramaz.
Yanlış transfer yaptık.Selçuk'u kovup
Diaarra ve delaney alacaktık.
Tolga da almanya da yılda 300 bin alıp yedek oturmaya devam edecekti.
Melo 3 sene boyunca kaptan bozuntusunun açığını kapattı hiç ses etmedi .
SARI-KIRMIZI
Ligde en çok ikili mücadelesi kazanmış adam nasıl Galatasaray için yetersiz oluyor hayret ediyorum
Ligde en çok ikili mücadelesi kazanmış adam nasıl Galatasaray için yetersiz oluyor hayret ediyorum