#6 Tolga Ciğerci

Kenk ,ara transfer doneminde en az 5 takviye olmali diye dusunuyorum

Reis bilemem devre arası yaparlar sene sonu yaparlar ama durum bu

20336.jpg

Şino, Wayne Rooney kadar kalifiye 1 adam değil. Orta sahayı direk 2 kişi bırakmanın mantığı yok

Şöyle düşün renktaş
Tolga tamamen defansif orta saha mücadeleci çok koşar alan kapatır
B2B dediğim dinamik sürekli ileri geri çalışacak ileri top taşıyacak birisi
CAM işi gücü oyun kurmak pozisyon üretmek olan adam

Selçuk&De Jong&Sneijder le oynayınca zaten kafadan orta alanda 2 adam eksik oynuyoruz Tolga anca hamallık yapıyor bunların eksiklerini kapamaya çalışıyor

Dinamik genç istekli bir orta saha kurmamız lazım bu takımın en önemli silahıydı hücum gücü kreatif orta sahası ama bunlar tamemen ortadan kalktı

B2B olarak kullanmayı bırakıp 4-3-3 önliberosu olarak kullanmaya başlamalıyız

-------B2B--------CAM-------
-------------Tolga------------

Katılıyorum. Uzun zamandır 4-3-3 taktiğine dönmemiz gerektiğini söylüyorum zaten.
Ama diğer iki orta saha çok kaliteli ve mümkünse çift yönlü oyuncular olmalılar.
Hatta o 2 orta saha oyuncusundan birisi çalım atabilen ve topu ileri taşımada bizi rahatlatacak biri olsa çok güzel olur.

Tolga'nın görevi arka tarafta kirli işleri yapmak olmalı.
Rakibi bozacak, top kapacak mücadele edecek ve aldığı topları basit ve hızlı oynayarak bizi ileriye taşımakta yardımcı olacak.
Onun dışında oyun kurma vs görevler verildiğinde hiç bir şekilde memnun etmez.

Badou, Tolga ve başka bir cm ile ligin anasını belleriz

Keşke Kerem Demirbay'ı alsaydık

Sneijder ve Podolski'nin atması gereken şutları Tolga atıyorsa burada kabahatli Tolga değil. Her maç 12 km koş, öndekilerin açıklarını kapatmak için uğraş, ikili mücadele kazan, top çal. Kolay şey değil. Hep söyledim yanına iyi bir oyun kurucu lazım.

Yediğimiz ilk golün baş sorumlusu.
Van pörsü denen sığır önünde bomboş tolga efendi de arkasında ona eşlik ediyor.
Ayrıcı birisi bu adama " sen şut çekemiyorsun asla şut çekme" şeklinde laf söylemesi lazım hiç alakası yok şutla kaleyi bile tutmuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Katılıyorum. Uzun zamandır 4-3-3 taktiğine dönmemiz gerektiğini söylüyorum zaten.
Ama diğer iki orta saha çok kaliteli ve mümkünse çift yönlü oyuncular olmalılar.
Hatta o 2 orta saha oyuncusundan birisi çalım atabilen ve topu ileri taşımada bizi rahatlatacak biri olsa çok güzel olur.

Tolga'nın görevi arka tarafta kirli işleri yapmak olmalı.
Rakibi bozacak, top kapacak mücadele edecek ve aldığı topları basit ve hızlı oynayarak bizi ileriye taşımakta yardımcı olacak.
Onun dışında oyun kurma vs görevler verildiğinde hiç bir şekilde memnun etmez.

Aynen öyle renktaş sonuna kadar katılıyorum söylediklerine bu iki orta saha şekillendirecek zaten takımı
Hani biri Pf'daki gibi Marchisio tarzı ortasahayı tıkır tıkır işleyecek diğeride böyle yumuşacık bilekleri olan adam eksiltebilen birisi olacak Özil tarzı bir adam olacak

Tolga'da fizik olarak kendini çok çok geliştirmesi lazım birazda top kontrolünü iyileştirirse bu lig standartlarında inanılmaz iş yapar.Sadece işi olan amelede denilebilir koşar alan kapatır çok top kapar defans-hücum bağlantısını sağlar pas yapar o kadar tutup çalım atmaya filan kalkışmasın

Adam ne yapsın savunma yapıyor ileri çıkıyor diğer adamlar o kadar statik oynuyor ki adam pozisyon bulunca kaleye vuruyor. Onun vurması mı kabahat diğerlerinin pozisyon yaratamaması mı kabahat?

Serdar yerine de bir transfer lazım gibi sanki. Ne diyorsun rengim?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reis tabiki Serdar yerine birisinin alınmasını çok çok isterim bende ama yedek kalamayacak kadar çok maaş alıyor bence eğer satabilirsek kesinlikle tamam ama yedek kalacaksa skıntı maaş bütçesi konusunda

Hani tüm mevkileri genç dinamik adamlarla doldurup tüm parayı santrafor&10 numara mevkisine gömmek istiyorum ben hani gerekirse 3'er 4'er taksik halinde ödiycen parayı ama uzun yıllar böyle arkana dönüp bakmadan bile emanet edebileceğin 2 adam alıcan oralara yıldız böyle çilek mi deriz yıldız mı deriz bilemem ama takımı taşıyacak 2 adam işte

B2B olarak kullanmayı bırakıp 4-3-3 önliberosu olarak kullanmaya başlamalıyız

-------B2B--------CAM-------
-------------Tolga------------
______Yann M'Vila___Éver Banega
_____________Tolga Cigerci

Ne Manyak Olur be

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Tolga Ciğerci:Almanya’da Adidas toplarla oynuyorduk. Türkiye’de Nike ile oynaması kolay değil. Burada topa vuruyorum, uçuyor. (Milliyet)

Tolga Ciğerci:Almanya’da Adidas toplarla oynuyorduk. Türkiye’de Nike ile oynaması kolay değil. Burada topa vuruyorum, uçuyor. (Milliyet)

Courtois Adidas toplari icin diyor Bunu nike'ta sorun yok ama adidas'ta top havada yön degistiriyor diyor bir kaleci olarak

Geri
Üst Alt