Yunus Yiğit Yağcı
Cezalı
- 22 Kasım 2016
- 26
- 0
- 301
Kariyer olarak Selçuk ve De Jongun arkasında bu bir gerçek. Ama elinden geleni yapıyor yinede. Sağlam bir yedek olacak aslan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adama sadece 12km+ koşuyor diye 2 milyon veriyoruz şaka gibi yav![]()
,Sadece koşuyor ? 2 milyon verilmesi fazla ama Selçuk'tan falan kat kat iyi. Orta saha Tolga-De Jong olmalı.
,
yav biri için konuşurken niye hemen Selçuk kıyası yapıyonuz. sneijder selcuk bunlar zaten haddinden fazla alan gitmesi gerekenler
tolganın bir artısını görmedim. şut çekmeye çalışıyor fezaya doğru
Şutları kötü ama mücadelesi, top taşıması, sorumluluk alması ve dikine oynamaya çalışması iyi. Tolga-De Jong ikilisi gayet iyi.
adama sadece 12km+ koşuyor diye 2 milyon veriyoruz şaka gibi yav![]()
Selçuk denen xxx'e toz konduramayıp ağzından salyalarla Tolga'ya saldırıyor,yok öyle yağma reziller sizi
Allah bilir kebabsporlusundur sen şimdi. Sabri reyis varken Linnes kim ya da diyorsundur. Size göz açtırmayacağım bu forumda. Büyük kaptanınızdan önce başka bir futbolcuya laf atılıyorsa ben olacağım karşınızda.
Selçuk denen xxx'e toz konduramayıp ağzından salyalarla Tolga'ya saldırıyor,yok öyle yağma reziller sizi
Allah bilir kebabsporlusundur sen şimdi. Sabri reyis varken Linnes kim ya da diyorsundur. Size göz açtırmayacağım bu forumda. Büyük kaptanınızdan önce başka bir futbolcuya laf atılıyorsa ben olacağım karşınızda.
Selcukun sözleşmesini Ünal Aysal uzattı koç
Aciklama yapmadilar mi Tolganin durumu ile ilgili?
Kasimpasa macinda Selcuk-De Jong oynayacakmis diye haberler vardi.