#6 Tolga Ciğerci

Doğru mu bu?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hiçbir ciddi haber kaynağında görmedim, muhtemelen uydurmadır. Ama Tolga'nın sık sakatlık sorunu yaşadığı bilinen birşeydi zaten, yazın bu adamı ucuza transfer ettiler, yanında buna alternatif olacak veya merkezde birlikte oynayacak Bundesliga'da kiloyla adam var niye almadılar yazın acaba, yazın da söylemiştim, Tolga'nın yanına Mainz'in orta sahasından Fabian Frei gibi bir adamı alsan Galatasaray orta sahasını feci toparlardı ve dinamizm getirirdi, öyle bir sürü adam var Bundesliga'da. Gittiler MLS'te bile "ne işi var bunun burda" dedikleri De Jong'u aldılar, onunla ilgili yorumumu da yazın yapmıştım.

Son düzenleme:
eğer fizik olarak kendini geliştirirse 4-3-3 önlibero'su olur bu adam hemde temposuyla top kapma becerisiyle hareketli oynamasıyla mükemmel'de olur ama bu adamı Sneijder-Selçuk gibi 2 bitik oyuncunun arkasına koyup hem 12-13 km koşsun hem defans yapsın hem pas yapsın hem takımı hareketlendirsin hem gitsin füze gibi şutlar çeksin bekliyor bizim taraftarlar
Busquets-Kanté bile bunların hepsini aynı anda yapamıyor biraz mantıklı düşünün lütfen

Tolga Ciğerci bu Clarence Seedorf değil !!!!

eğer fizik olarak kendini geliştirirse 4-3-3 önlibero'su olur bu adam hemde temposuyla top kapma becerisiyle hareketli oynamasıyla mükemmel'de olur ama bu adamı Sneijder-Selçuk gibi 2 bitik oyuncunun arkasına koyup hem 12-13 km koşsun hem defans yapsın hem pas yapsın hem takımı hareketlendirsin hem gitsin füze gibi şutlar çeksin bekliyor bizim taraftarlar
Busquets-Kanté bile bunların hepsini aynı anda yapamıyor biraz mantıklı düşünün lütfen

Tolga Ciğerci bu Clarence Seedorf değil !!!!

davids olmaz mı zorlasak

Açıklama var mı Tolga ile ilgili? Nerdeymiş bu adam. Neden kadroya girmiyormuş.

Selçuğun banko oynadığı orta sahada Tolga'yı beğenmeyen arkadaşlar var size Sabri gibiler müstehak...

Tolga mac sonrasi ne zaman sahalara donecegini bilmedigini soyledi :red:

CziNNf7XEAA3l6D.jpg

Bi insan 1 aydır mi riske edilmez be kardesim.Ya sakat ya da Selcuk oynasin diye yedeğe cekildi.Riekerink ne boş adamsın

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam sakat oldugunu aciklamasa , halen noluyoz diyecegiz

Tolga'nın sakatlık haberinin medyadan gizlenmesine şaşırmamak lazım. Yeni transferlerimiz hep sakatlıklarla boğuştular. Yönetim biraz daha bu konu üzerinden tepki almak istemedi benim görüşüm.

Kalan iki maçta da oynamayacağına göre görülen o ki Tolga devreyi kapatmış. Umarım sakatlığı da ameliyatlık bir durum değildir.

De Jong'a da bir şey olmadan şu iki maçı atlatsak iyi olacak.

Riekerink'in oyunları bunlar sessiz olduguna bakmayın Riekerink uyanık biri.

oynasa sanki birsey degisicek buda bizim kurtaricimiz olacaksa tamam artik.

Geri
Üst Alt