#6 Tolga Ciğerci

Elimizdeki en iyi orta saha.Varsın şut atamasın Selçuk'la, Jong her maç bombardıman yapıyor sanki.

Dönse bile selçukla beraber oynayacak de jong yerine.jor denilen adam selçuk çetesinden o kadar laf geçiremez ki kendi hemşerisini keser onu kesemez.

Selçuk gibi ruhsuz şekilde sahada gezmiyor.Adam varını yoğunu ortaya koyuyor.

Bu adam niye bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum. Takımda Tolga kadar mücadele eden, top kapan, her yere koşturan başka bir oyuncu var mı? Bir ön liberodan daha ne beklersiniz ki? Gol atmak, asist yapmak Tolga'nın esas görevi değil. Sanki diğer takımların ön liberosu her maç gol atıyor.

Selçuk bugün kaptığı toptan fazla kaybetti , resmen - yönde katkıda bulundu.Orta sahada ezildik resmen.

Tolga gittiğinden beri rezilleri oynuyoruz , en kritik oyuncumuz

5 maçtır oynamıyor. Bu 5 maçta 13 puan almışız. Garip bir durum.

Gerçi oyun olarak da pek bir şey değişmedi takımda. Tolga çıktı daha iyi olduk diyemiyoruz. Ama enteresan bir istatistik yine de.

selçuk tarafından suikaste uğradığını düşünüyorum

Son düzenleme:
Yokluğu takım oyunda belli oluyor.

Alanya gibi kötü bir takima karşı onun oynamaması pek fark etmedi ama Osmanlı'ya karşı kesinlikle fark yaratırdı diye düşünüyorum

Tolga Ciğerci bu sezon takımımızda maç başına en çok koşan, pas yapan, ikili mücadele kazanan, top çalan ve top kaybeden futbolcu konumunda.

15801860_431632597182783_5957411263536431104_n.jpg

2. yarı umarım performansı üst düzey olur. Çok ihtiyacımız olacak. Sakatlanmadan önce performans düşüklüğü vardı. Mümkünse şut çekmemeli.

Hoydaaaaaa boyle diye diye ugursuzluk cokturuyonuz takimin basina Bu adam oynarlen bukadar cok pozisyon vermiyorduk
Kulübün başındaki uğursuz olduğu için bu haldeyiz.
Suç bizim değil bu sakatları transfer edenlerin.
Tolga oynarken pozisyin vermiyor olabiliriz(ki buna katılmıyorum)
Ama tolga oynarken pozisyona da giremiyoruz bunu da gözardı etmemek lazım.

SARI-KIRMIZI!

Geri
Üst Alt