#6 Tolga Ciğerci

GSdeki almancı lobisinin zayıflamasından sonra hollanda lobisine yem olmus bı arkadaşımız

kimsenin adamı olmadığı için orta 2lide yer bulamadığı iddia edilen ve muhtemelen doğru olan en iyi orta saha oyuncumuz

umarım bu gelişmelerin sonunda hamit abisinin yolunu izleyerek paramı alır yatarım yolunu seçmez

istenmediğim yerde kalmam der

Sen hakanın stepnesi oldun iyice dikkat et kardeşim kendın ol

Hakan dan banane? Ben zaten kendimim merak etme, kimsenin kuyruguda stepneside olmaya hic niyetim yok...
Hakan ile Ali ile Hasan ile hic bi alakasi yok... Kivirmam, arkadan konusmam, haksizliga da gelemem... Sevmedigim biriside olsa hakli ise haklisin der gecerim... Neyse o!

Gelelim konumuza

Ben yonetim boyle boyle yapmis dedim... Adam iceriden bilgi aldim ve sorusturdum diyor... Ayak tabani sakatligi bu kadar uzun surmez. Yonetim Selcuk ve de Jong un oynamasini istiyormus dedim... Zaten hic bir aciklama yapilmamasida manidar... Sen olayi kivirdin evlatciliga, benim dedigimi kivirip Hollanda lobisine cevirdin... Biraz durust olalim!
Surada herkes kendi kafasina gore/ capinda Galatasarayin iyiligini istiyor, buna Hakan da dahil.
Olayi kivirip algi yaratinca eline ne gececek?

Öldü mü bu hiç ses seda yok

çok ağır sakatlık mı geçirdi anlamadım

[IGM]BPKQ1Cqlr7C[/IGM]

Dünkü paylaşımı,

Yeni heralde,

Neresi sakat ulan bunun!!!

Öldü mü bu hiç ses seda yok

çok ağır sakatlık mı geçirdi anlamadım

Kronik sakatlari doldurdular takima. Yazin 7 futbolcu aldik 3 tanesi sakatlandi, bunlardan biri daha tek bir maca bile cikmadan gitti.

Tolga dönünce kim kesik yiyecek acaba. Yoksa bu mu yedek olacak.

Son düzenleme:
[IGM]BPKQ1Cqlr7C[/IGM]

Dünkü paylaşımı,

Yeni heralde,

Neresi sakat ulan bunun!!!

Yeni yeni baslamis olabilir. Özledik adami. De Jong ile beraber inanilmaz ikili olacaklar. Defansi da baya rahatlatirlar , Sneijderi de (daha cok ofansa yüklenir böylece)

Kronik sakatlari doldurdular takima. Yazin 7 futbolcu aldik 3 tanesi sakatlandi, bunlardan biri daha tek bir maca bile cikmadan gitti.

Tolga dönünce kim kesik yiyecek acaba. Yoksa bu mu yedek olacak.

Selçuk yer inşallah

Tolga harbi beklentilerin üstünde çıktı şutları hariç :D ama ihtiyacımız olduğu zaman olmaz ise iş kötü

6 - 7 maç kaçırdı , 2.yarı tam oynar inş

Selçuk varken bunu hayatta oynatmazlar.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakat olmadigi halde sakat diyorlarsa yaziklar olsun ulan tamam anladik de jongla Selcugu kesemiyorsunuz biraki adam yedek beklesin yedekten girse gene yararli olur bu adam

Bu oğlandan beklentim büyük varya inşallah birdaha böyle sakatlıklar yaşamaz. Ama geliştirmesi gereken çok fazla yanı var
1)Çok fazla top kaybediyor==Top kontrolünü geliştirmesi lazım ve bazen çok zor çalıma zorluyor boşver rahat oyna basit oyna sen
2)Bu lig için yeterli ama fizik olarak çok gelişmesi gerekiyor Avrupa düzeyinde çok iyi bir oyuncu olmak için
3)Tabikii uzaktan şutlar ya uzaktan şut çekmeyi bırak yada geliştir şu şutlarını artık
4)Hava topları var maç başına sadece 1.2 hava topu kapmış bunu geliştirmeli
5)Sakatlık yaşamaz sürekli oynamaya başlarsa hem kondisyonu hem fiziği hem özgüveni&futbolu gelişirir sürekli oynadığında
6)Birde bu Sliding Tackle&Diagonal pas meselesi var pek yapmıyor bu ikisini De Jong bunu en iyi yapanlardan bu ikisini öğrenmesi lazım

de jong u takıma aldıran adam tolgayı oynatma de jongu oynat yoksa biletini keserim demiştir

3 aydır ortalarda yok. Bi ayak tabanı sakatlığı bu kadar uzun mu surer? Ayağın mı kırıldı?

Geri
Üst Alt