#6 Tolga Ciğerci

Faulde çok sinirledim aptalca bir faul yaptı, adamın arkası dönük.
Oyuna girmese maçı alırdık bence.

Maç bitti, bu hırboya sinirim geçmedi!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Söyleyince kiziyorsunuz hep transfer döneminde ama bu da Galatasaray da banko oynayacak bir orta saha oyuncusu degil.

Ulan 10 metre yanındaki adama pas veremiyorsun lan. Şaka mısın?!

Sut vurma ulan yeterrrrrrrrr sirti donuk futbolcuya faul yapana oyuncu direk kadro disi kalsin

cingıl bels

Yaptığı acemica faul yüzünden yedik golü. Her maçta da 2-3 tane çok kritik pas hatası yapıyor. İsterse 14 km koşsun. Banane lan. O zaman atlet alın koşsun diye profesyonel futbolcu bu. Lanet olsun bunu alana. Beyinsiz topçulardan çektiğimiz ne be. DM diye aldıkları adamlara bak tarih boyu, Barış Özbek, Mustafa Sarp, Tolga Ciğerci. Yeter lan

Geldiğin güne lanet olsun, gerizekalı herif sırtı dönük oyuncuya niye faul yapıyorsun embesil olan yapmaz o faulü, haramzade herif.

TaPaTaLk

geldiği günden beridir fikrim aynı vasat bi oyuncu. tekniği de kazmalık seviyesinde

Bizim atletizm takimimiz var mi?

Bunu ve Selcuku yollayalim maraton kossunlar hep, ne güzel kosuyorlar ikisi de.

Ahmed Arif Kesen ile başından beri verdiğimiz mücadelede kendisini tebrik ediyorum.
Çöp dediğimizde başta üA'cı @Ünsal Vardar olmak üzere yapılan eylemler yıldırmadı.

Gönül isterdi biz haksız çıkalım takım bir oyuncu kazansın.Ama görünen köy kılavuz istemez.
Keşke @Uğur İz baştaki postunu editlemeseymiş.

Son düzenleme:
Bu adamı niye beğeniyorum anlamadım ben, bugün faul pozisyonunda Rizeli oyuncu kendini atmış gibiydi

faulden ziyade şutlar ne öyle..?
belkide geldiğinden beri 30 şut denemiştir uzak yakın farketmiyor başarı oranı 2/44 filandır tahminim..
birde ani zeka kaybı yaşıyor bence 90+3.dakikada topu isteyip balerin gibi dönmesi golü yedirip kaybettirecekti maçı..
garip..

Yanındaki oyuncuya bile pas veremeyen.
Yanından geçen topu almaya çalışırken kendi kendine takılan.

BAL ligi topçusu.
Vasat bile değil vasatın altı.

Sizi getirenlere lanet gelsin

SARI-KIRMIZI!

Geri
Üst Alt