#6 Tolga Ciğerci

Bu adam nasıl oldu da futbolu unuttu hayret ya.

Riekerink oynatmamakta haklıymış bunu.

Bu maç önemli onun için
Ya aklını başına alır devam eder yada sene sonunda gönderilmesi gereken adamların içinde bulur kendisini

Tudor gerçekten büyük şans Tolga için kendi oyun tarzı uygun Tudor'a bayağı bir çıkış yakalayabilir

Yoksada kendini kapının önünde bulabilir

kereste-slide-2.png

Ulan Tolga artık seni bende desteklemiyorum

2. yarı biraz toparlandı top çalmaya başladı filan ama

3 top çaldıysa 5 tane kaybetti yav

Bildiğin amatör topçu ayakları öyle kötükü kalas gibi yav pozisyonlarda

Ball Control&Composure dediğimiz olaylar 0 yav

Seneye eğer 4-3-3 gibi oynayacaksak da 3-4-3 oynayacaksakta ortasaha ve defansın baştan dizilmesi lazım .......

Herif Selcuktan daha iyi oynadi öne (Rezilligin resmi)

haftaya
Josue Tolga
Sneijder

olmasi gerek

Top ayağına geldiğinde sinirden nefesim kesiliyor.Çok kazma gördüm ama bunun kadarının sanırım görmedim daha önce.

Kafayı yemiş olmalısınız.
Adam sakatlıktan döndüğünde formsuzdu burda sallayan sallayana (maaşının aşırı olduğu doğru) geçen hafta önceki hafta falan ama bu hafta herif cillop gibi top oynadı ve 11 küsürden fazla kilometre koştu.

İkili mücadele de kazanıyor ne bekliyosunuz yani? Şut konusunda da Almanyadayken ortalamaydı şuan hala bulamadı kendini

Eleştiriler abartılıyor.

Görevini gayet iyi yerine getirdi. Orta sahada bu olmasa ezilirdik muhtemelen.

yanina adam gibi ofansif bir 8 numara koyalim ne dersiniz ? Mesela Josue Tolga yan yana oynasin ve Tolga asil oldugu gibi 6 numara olarak oynasin

cok faydali oynuyor ama ayni olcudede andavalliklar yapiyor bunlar da goze batiyor ama kendisini Severim

Tolga birkaç haftaya kendine gelecektir , bu mac bence cok iyi mücadele etti yanındaki andavala rağmen . Birde şu çoooook basit pas hatalarını yapmasa, anlarım 30 40 50 m top atarsın hata olurda 10 m top atamıyor bazen haydut

Tolga zaten kesici ve Tolgaya bile dümdüz oyuncu deniliyor. Adam kesici kesici, en iyi yaptığı iş dümdüz koşup top çalmak, çaldığı topları yaratıcı oyunculara sağ salim aktarmak. Galatasaray'da yaratıcı oyuncu olmadığı için geldiğinden beri hem kesip hem de oyun kurmaya çalışıyor, can mı dayanır buna ?

Adam sakatlıktan döndüğünde formsuzdu burda sallayan sallayana (maaşının aşırı olduğu doğru) geçen hafta önceki hafta falan ama bu hafta herif cillop gibi top oynadı ve 11 küsürden fazla kilometre koştu.

İkili mücadele de kazanıyor ne bekliyosunuz yani? Şut konusunda da Almanyadayken ortalamaydı şuan hala bulamadı kendini

Bu forumda bi Adama taktiklari zaman ağziyla kus tutsa yaranamaz senelerdir boyle bu forum ben demistimci cok geri vites yok arkadaslarda

Son düzenleme:
Pas hataları dışında kötü değildi toparlayacaktır

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun süreli sakatlıktan döndüğü halde de jong'dan top kapma, kesme konusunda çok daha iyidir ama pas konusunda hala sakatlık dönüşü iyileşme sürecinde gençler maçında daha iyi bir performans bekliyorum Tudor'un şu dönemde 1 numaralı adamı olmaya aday koşu ve kesicilik bakımından böyle oyuncular iyidir ve tudor'da sever

en azindan de jongun yerine oynayabilir.
top kesiyor mücadeleden kacmiyor.
zaten maestro gibi top dagitmasini bekleyende kabahat.
topu kazanip önündeki oyunculara atmali.

Son düzenleme:
Bu çocuk sakatlanana kadar çok iyiydi formunu bulur yine inşallah

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt