#6 Tolga Ciğerci

vbLLRz.png

Antalya maçındaki pozisyon.Eline değse yine penaltı.

Onun o olmayan beynine sokayım, ellerini de alıp bi yerine sokayım.

TaPaTaLk

Rebounda çıkmış resmen beyinsiz malafat.
Bide şaşırıyor tam şaban oluyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün yaptığın mallıktan sonra gözümden düştün. resmen ilk penaltıdaki musleranın emeğini çaldın dalyarak

Penaltı dışında iyiydi diyenler ile farklı maçları seyrettik herhalde. Bu formayı giymek için sadece koşmak yetiyorsa zarbi reyiz ile 3 senelik daha sözleşme imzalansın ki hali hazırda elimizde olan iyi bir koşucuyu kaçırmayalım.

Bizim taraftar da mı tinere başladı anlamadım ki.

Penaltı dışında da bence kötüydü. Sırf koşuyor diye 2 m € vermekte rezalet.

Yav çoğu yerde öne doğru pas atabilecekken yada ileriye gidebilecekken geriye verdi buda Selçuk gibi

Selçuk'u eleştiriyoruz da bunun ne farkı var?

Asla Galatasaray oyuncusu değil. 2 m € hele resmen haram para. Yedekte olamaz o aldığı paraya.
500 bin euro alıp yedek olsa eyv ama şu şartlarla asla olmaz.
Gitmesi lazım bununda.

Sadece koşmak yetiyorsa, Sabri'de yıllarca deli dana gibi koşup duruyordu onu niye hep eleştirdik?

Mal nazifin transferi gönder bakalım gönderebilirsen

Tolga da dahil tüm orta saha oyuncularımızın gitmesi lazım ama sözleşmelerinde ki rakamlar rezalet

Bu sözleşmelerle işimiz zor bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:
Çıldırmamak elde değil yav yok böyle bişey.

Hakem kırmızı atladı vermedi keşke verseydi de görmeseydik takımda haftaya...

Hamit kalsa bundan kötü oynamazdı, sakatlıksa bu da yattı zaten kaç ay.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yedekte Pogba mi var da biz ısrarla Tolganın oynatılmasını istiyoruz

Salaklık yaptı ama o pozisyon dışında abartıldığı kadar kötü değildi

De Jongdan her türlü daha iyi şuan

İleri çıkışlarımızda ya topu kötü oynuyor ya da topun gerisinde kalıyor oyun yapısını oldukça bozan bir topçu. Selçukla bir araya gelince hele dayanılmaz bir işkence.

Mental eksiklik var bu arkadaşta, yaptığı hareketin başka izahı yok.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Penaltı dışında iyiydi diyenler ile farklı maçları seyrettik herhalde. Bu formayı giymek için sadece koşmak yetiyorsa zarbi reyiz ile 3 senelik daha sözleşme imzalansın ki hali hazırda elimizde olan iyi bir koşucuyu kaçırmayalım.

Bizim taraftar da mı tinere başladı anlamadım ki.

Bunlar bütün Dursun'un yüzünden. Taraftarin ufku iyice kücüldü iyice daraldi.

Bu yüzden de iste Tolga gibi adamlar deger görüyor. Bu hiyar Berlin de 500 bin € civari para aliyordu, ayni miktara da yeni kontrat vereceklerdi. Sonra bizim gerizekalilar geldi 2 Milyon verdi buna. Allah akil fikir versin resmen soygunluk resmen serefsizliktir bu. Levent denen namussuz ciksin konussun hadi "eski yönetimin transferleri" diye. Itoglu it.

Yedekte Pogba mi var da biz ısrarla Tolganın oynatılmasını istiyoruz

Salaklık yaptı ama o pozisyon dışında abartıldığı kadar kötü değildi

De Jongdan her türlü daha iyi şuan

senle hemen hemen her olayda futbol gorusumuz ayni ama nasil gidip su tolgayi savunuyorsun hangi acidan baksam anlayamiyorum

senle hemen hemen her olayda futbol gorusumuz ayni ama nasil gidip su tolgayi savunuyorsun hangi acidan baksam anlayamiyorum

Sadece hücumda değil, defansif anlamda yaptıklarına da önem verdiğim için savunuyorum

Daha iyisini bulabilirsek satılmalı elbet ama suanki takımda ondan daha iyi top kesici veya ikili mücadele kazanan veya mücadele eden bir orta saha topçumuz yok

Aci ama gerçek

İyi oynasa ne yazar durduk yere penaltı yapınca gol yiyorsun.

Geri
Üst Alt