Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.775
- 717
- 1.738
barış özbek gibi bu da mı satıyor la yoksa bizi? nedir şu almancılardan çektiğimiz kardeşim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük mallık yaptı. Onun dışında bu kadroda banko oynamalı.
Benzerini ben de hep dile getiriyorum forumda, bizim takimda IQ'su düsük cok adam var. Bu da dolayisiyla sahaya yansiyor.
Futbol hem yetenekli hem de akilli futbolcular ile oynanir. Bizde malesef ikisi de cok kisitli sayida mevcut.
Bir de en büyük sorunlarimizdan biri bu gercekten, nerede yarim akilli veya akilsiz adam varsa cimbizla cekip buluyoruz ve aninda aliyoruz. Cavanda, Chedjou, Sabri falan bunlar akilsiz adamlar. Hele hele Chedjou resmen kayisi kopariyor mac esnasinda en az bi 5 defa falan gözü karariyor resmen.
Bu kadronun cok agir revizyona ihtiyaci var. Yazdiklarimi okuyan süper zekali adamlari mi istiyor bu demesin sakin, benim kastim futbolun basics yani temellerini düsünebilecek ve uygulayabilecek futbolcular. Mesela Podolski de öyle aman akilli bir insan degil ama adam futbolun dogrularini biliyor (ne kadar statik ve durgun olsa da adamin farkini görüyorsun pozisyon almasindan topu alip vermesinden vs). Bir de ne bilim Sabri'ye Semih'e Chedjou'ya falan bakiyorsun bu adamlar seni her an yakacak hatalari yapabilecek kapasitedeler. Semih mesela son bir kac haftadir fena gözükmüyor ama inan bana bir kac maca yine takimi yakmaya baslar, keza Sabri de öyle. Bugün bu herifi övüp duranlar vardi, eh övüyorsunuz sonra kurtulamiyoruz diye de yanip durmayin.
Ne kadar akilsiz adam varsa gözünün yasina bakmayip yollayacaksin. Daha 5 metre pas atmayi beceremeyen adamlar var bu takimda. Bu takimin cok ama cok sorunlari var. Nasil cözülecek bilmiyorum, bir gram da ümidim yok acikcasi. Sorunlar azalacagina tam tersine daha da artiyor.
Bence artık gerçekçi olmamız gerekiyor. Hedefimizin büyük olduğuna inanmıyorum, lig şampiyonluğu için saçma sapan adamlara milyon eurolar vermemize gerek yok, bu adamlarla Avrupa'da başarı elde edemeyeceğimiz de çok aşikar. Zararın neresinden dönsen kardır deyip gerekirse üstüne para vererek ayıracaksın yolları maalesef, uzun vadede yine karlı çıkarız bu işten. Çok değil 3 transfer yapalım kalitesi tartışılmayacak, (stoper, orta saha ve forvet) gerisini Tudor kısıtlı bir bütçe ile seçsin, elimizde zaten 3 tane iyi isim var. Yani bir omurga çok rahat kurulabilir bence daha cüzi bir fiyata.Pek farklı düşünmüyoruz aslında ama imkanlar ölçütünde gerçekçi olmuyor maalesef. Kayserispor gibi mütevazi kulüplerde 10 futbolcu transferiyle takımı bir çırpıda diriltmek mümkün olsa da Galatasaray gibi hep yüksek hedefler peşinde olan kulüplerde kısıtlı bütçeyle çok sayıda transfer yapıp o hedeflere yönelmek zor...
Yönetim beceriksiz, kısa vadede gidecekleri de yok gibi. İnisiyatifi Tudor' a bıraksalar bari de o doğru hamleleri yapabilse...
Son golden sonra herkes sevinirken kendisi yürüyor.
2-2 oynadı herhalde maça.
Son golden sonra herkes sevinirken kendisi yürüyor.
2-2 oynadı herhalde maça.
Antalya maçında da takımı yakmaya kastetmiş. Bu herifte bir sorun var
![]()
alnitak alnilam mintaka