#6 Tolga Ciğerci

Ne yaptı bu maçı izleyemedim

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

maç başı 3 tane penaltı da yaptırsa selçuk yerine oynamalı aksini düşünen de maldır

yaptığı penaltıyı geçtim kazmanın önde gidenidir boş balon bi herifti ve sonunda patladı. oynamaya devam ettikçe küfürler her maçta katlanarak artacaktır emin olun, bizim seviyemizde topçu değil.

mal herif antalya maçında da aynısı yapmış ama denk getirememiş!!!

C6xk1xyWcAAr5fh.jpg

Tudor ne yapın ne edin kafa vurdurmayın demiş..Tolga efendi olayı çok yanlış anlamış ayrı bu adamda teknik sıfır aldığı paranın yarısını bile haketmiyo böyle işte bizim yönetim

maçlara bu şekilde çıkması sağlanabilir

maxresdefault.jpg

Rize maçı da bunun yaptırdığı aptalca faul yüzünden gitmişti değil mi?

Low Herif yav

Dengesizlik konusunda arşa yükseldi adam

Kütük gibi ayaklarıyla bir canımı sıkıyorki

Makalele gibi oynasada bundan sonra istemem bu dengesiz herif'i

Tudor Hocam inşallah Selçuk De Jong Tolga filan yerine adam bakmaya başlamıştır

Burda çok kez savundum ama yaptığının aptal çocuk şimarıklığından başka bi açıklaması yok.

Bizim lise zamanları böyle bi iki tip vardı , rakibin dengesini bozmak için top yakınlaşınca eliyle alacak gibi yapar rakibin müdahale etmesini engellerdi.

Tabi Tolga aldığı şu paraya rağmen hemde oynanan maçta kötü oynamamasına rağmen bu seviyede böyle aptalca hatalar yapacaksa ne anladım ben bu işten?

Ulan bu TOlga yerine Rodrigo Caio alsak çok iyi olurdu işte

Defansın önüne duvar tek başına

Burda çok kez savundum ama yaptığının aptal çocuk şimarıklığından başka bi açıklaması yok.

Bizim lise zamanları böyle bi iki tip vardı , rakibin dengesini bozmak için top yakınlaşınca eliyle alacak gibi yapar rakibin müdahale etmesini engellerdi.

Tabi Tolga aldığı şu paraya rağmen hemde oynanan maçta kötü oynamamasına rağmen bu seviyede böyle aptalca hatalar yapacaksa ne anladım ben bu işten?

Kötü olan'da bu . Gayet iyi bir mac cikardi, ta o müdahale'ye kadar. Belki'de ilk 11'deki yerini daima kaptirdi

Rize maçı da bunun yaptırdığı aptalca faul yüzünden gitmişti değil mi?

Evet hatta o maçta 60.dk da oyuna girince buralarda "İşte TD farkı" diye öven birdolu renktaş vardı.

Riekerinkin bu herifi niye oynatmadığı sorusuna yaptığı aptalca faul ve yediğimiz golle cevabı verdi!!

Evet hatta o maçta 60.dk da oyuna girince buralarda "İşte TD farkı" diye öven birdolu renktaş vardı.

Riekerinkin bu herifi niye oynatmadığı sorusuna yaptığı aptalca faul ve yediğimiz golle cevabı verdi!!

o kadar sacma bi msj ki ugrasmaya degmez
sadece sacma oldugunu bil yeter renktas

iyi oynadığı maçta kendini rezil eden topçu,mental sorunları olduğunu açıkça belli ediyor ama taraftar kadar bu kadar dışlanması da hata

Geri
Üst Alt