#6 Tolga Ciğerci

ben tolgayı severim iyi topçu ama beyinsel sorunları olduğu bariz belli

o 2 tane el kaldırmanın bi karşılığı olmalı sonra en önemli maçta gereksiz yere penaltı yaptırabilir başka bir şekilde

5 tane de jong eder aksini düşünen futbol izlemesin

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hollanda'ya tepki göstermek için De Jong-Sneijder ve Rodrigues'i alacaklarına karşılık feshedip göndermeliyiz abi,bu konuda ne düşünürsün acaba.
Bana göre rodriguez bruma dan daha iyi topçu. Seneye çok daha iyi olur. Diğer 2 si hemen defedilmeli. Biri nasılsa dünyanın en iyi 10 numaralarından hemen 7.5 verip alırlar diye düşünüyorum

Bana göre rodriguez bruma dan daha iyi topçu. Seneye çok daha iyi olur. Diğer 2 si hemen defedilmeli. Biri nasılsa dünyanın en iyi 10 numaralarından hemen 7.5 verip alırlar diye düşünüyorum

Nedense taraftarın beğendiği tarzda oyuncuları sen beğenmiyorsun,alerjin var sanırım. :D

5 tane de jong eder aksini düşünen futbol izlemesin

niye boku kaka ile karşılaştırma meraklısıyız hep ?

2 si de GS formasını rüyasında görmesi gereken 5 para etmez topçular işte. De jong eskiden iyidi tabi ama emekliliği abd de yaşama kararı vermişken biz onu futbola geri döndürmeye çalıştık salak gibi.

niye boku kaka ile karşılaştırma meraklısıyız hep ?

2 si de GS formasını rüyasında görmesi gereken 5 para etmez topçular işte. De jong eskiden iyidi tabi ama emekliliği abd de yaşama kararı vermişken biz onu futbola geri döndürmeye çalıştık salak gibi.
Şuan ne ile kıyaslayacağız sen şöyle o zaman de jong mu oynasın Tolga mı?

Selçuğun kramponun bağcığı olamayacağını gördük bence. Burda Selçuk Out Tolga İn diyen futbol ulemaları daha konuşmaz :)

Iyi futbolcu deyip masumlastirmayalim lutfen en fazla vasattir bizim icin..suan selcuk dejong orta sahasinda oynayabilir ancak seneye asla 11 dusunulmemeli ki muzmin sakatligi da var.

Abi anlamıyorum ya, hâlâ bu kazmayı bizim orta sahaya yakıştıranlar var yahu Galatasaray orta sahasında azda olsa teknik olur bunun önüne topı ver 20 mt süremez

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jorfa dan Ali Lukunku'dan sonra bu gözler bu adamı da izledi ye helal olsun

Yav ne top sürmesi ne iyi oynaması. Adamın attığı şutlar bile onun ayağının ne kadar düzgün olduğunu gösteriyor zaten, top kontrol etme şekillerine yeni metotlar kazandırıyor Dünya futboluna ama ne yazık ki bu yöntemlerle top kontrol edebildiğini henüz göremedik, attığı pasların çoğu rakibe gidiyor ki hiç biride anahtar pas değil yani attığı topla henüz karşı karşıya kalan veya kanatta değerlendirebileceği bir açıklık yakalayan oyuncu ben henüz görmedim hatırlayan varsa yazsın. Düz, çok işlevi olmayan, sadece topu ileri taşımamıza yarayan paslar atmaya çalışıyor onuda ne kadar yaptığı muamma ki paslar gitse bile dediğim gibi vasfı olmadığı için Muslera'ya dönen akınlar şeklinde gerçekleşiyor. Tolga'nın oluru agresifliği, mücadeleci yapısı ama onları da böyle salaklıklarına kullanırsa zaten vasatken çekilmez kılıyor bu kadar açık.

Art niyet yok çünkü beyni yok.
Yani kendisi çıkıp refleks veya normal şeklinde açıklama yapabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

halen Josue ve Tolga bu takimin merkezi olmasi gerektigini düsünüyorum (tabi buna bi test yaptirildiktan sonra)

Geri
Üst Alt