#6 Tolga Ciğerci

Bana kalsa ülkedeki hiçbir topçu 1.5 milyondan fazla para almaz zaten de. Ben Türkiye şartlarına göre yazdım. Misal Ceyhun bizden 1.000.000 euro alıyordu.

Kardeşim Türkiye piyasasını kendi şirketimizi yönetip batırmasın da stajını Galatasaray'da yapsın diyen andavallar sayesinde oluşuyor..

Oturacaksın Azize ve semt takımının başkanı ile anlaşacaksın.. üst limit TL bazında 1 milyon olacak euro dolar falan yok..

Baka bakalım başarı geliyor mu gelmiyor mu..

Kardeşim Türkiye piyasasını kendi şirketimizi yönetip batırmasın da stajını Galatasaray'da yapsın diyen andavallar sayesinde oluşuyor..

Oturacaksın Azize ve semt takımının başkanı ile anlaşacaksın.. üst limit TL bazında 1 milyon olacak euro dolar falan yok..

Baka bakalım başarı geliyor mu gelmiyor mu..

Arkadaş ortamında da bu tür geyikler dönerken aynı şeyi savunuyorum ama imkansız. Bana göre bizim ülkenin rol model olarak bakması gereken ülke Belçika.

bu adamı eleştiren büyük çoğunluğu Avrupa çapında takım izlemek istemeleri
ben de isterim hem atletik hem kesici hem topu oyuna sokan orta saha
ancak bir iki maçla adamı gömmeyin adamın tekniği kesiciye göre iyi paslar iyi top sürüyor takımı rahatlatıyor dikkatli izleyin sahanın her yerinde basıyor rakip kalede korner bayrağının yanında vs bizim lig için inanılmaz bir oyuncu
saçma sapan hareketlerine gelelim insanın beynine oksijen gitmediği zamanki davranışları yapıyor
bunun sebebide büyük ihtimal çok fazla koşması 12 km çok mu demeyin o fizikteki bir adam için bu mesafe 16 km demektir yani tolganın 12 km si selçuğun 14 km den çok fazladır
bruma rodrigez ve linnes gibi oyuncuları ayrı tutmak lazım bunlar splinter oyuncu hele bunlar 12 km koşsun Avrupa çapında takım oluşur

Dün rüyamda gol atıyordu hem de öyle böyle değil .

Sol kanattan yayın baya gerisinden şut çekiyordu top direkten sekip tekrar önüne düşüyordu , ikinci kez yapıştırıyordu ve gol.

Artık nasıl üstüm açık yattıysam :D

Dün rüyamda gol atıyordu hem de öyle böyle değil .

Sol kanattan yayın baya gerisinden şut çekiyordu top direkten sekip tekrar önüne düşüyordu , ikinci kez yapıştırıyordu ve gol.

Artık nasıl üstüm açık yattıysam :D

çok fantastik bi rüya olmuş, adam daha kaleyi tutturamıyor :D

Akşam kalemize yaklaştırmamalıyız.

Bu adamın aldığı para ,o aptal saptal hareketlerini düşününce benim içim yanıyor.Ayağının ayarına tükürdüğüm bir tane isabetli şut çekemez,angut angut havalara zıplar. Ulan koskoca G.Saray orta sahası , de jong oynamasın tolga oynasınlara kaldı.

Emin olun bu herif 500-600 bin euroya oynasaydı , kimse bu kadar aşırı tepki vermezdi.Ederi bu malzeme bu ,olan bu denirdi.

Eğer bu akşam oynarsa, Trabzon korner ya da serbest vuruş kullanırken tepiklenerek ceza sahamızın dışına çıkarılmalı, uzakta bir yerlerde, mümkünse rakip yarı sahada beklesin.

Öyle bir dengesiz adamki nefret ettirdi kendisinden hani T.K/M 3.5 İ.M.K %59 Pas %90 M.B.K 12.4 km bunlar boş istatislikler değil gerçekten

Ama öyle bir dengesiz kazmaki tüm taraftarı nefret ettirdi kendisine

Umut Bulut'un santrafor versiyonu.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Tolga kötü oyuncu değil, lakin ancak 433 gibi dizilişler de Sırf DMC oynar.

_______Tolga
____AMC___B2B
_RW____ST____LW

Öyle ya da böyle. Şuan bu kadronun olmazsa olmazı

Tolga kötü oyuncu değil, lakin ancak 433 gibi dizilişler de Sırf DMC oynar.

_______Tolga
____AMC___B2B
_RW____ST____LW

4-3-3 falan değil 10-10-3 oyna yine takımı batırır yine leş bi adam..

İddaa ediyorum 2.ligde oynayamaz

Melo benim bu ligte izlediğim en iyi ön liberoydu. Kimseyi onunla karşılaştıramam o yüzden.

Geri
Üst Alt