#6 Tolga Ciğerci

Bu adam şöyle yıllık 900 bin euro filan alsaydı gerçekten çok iyi bir yedek olabilirdi Galatasaray'da şu şartlar altında

Dakika 55-60 gibi orta saha düşmeye başlar sok Tolga'yı oyuna diğer arkadaşları yerine de koşsun ama şu şartlarda bu kadar yüksek maaliyetli bir adam yedek klübesi için çok lüks kaçar

Tolga ile ya sözleşmeyi revize edip maaşını azaltmalıyız ya da gelen ilk teklifte yollarımızı ayırmalıyız

"tolga ciğerci çok çalışsa da felipe melo seviyesine çıkamaz. ancak melo sererse, fıtık ameliyatı falan olursa; tolga seviyesine düşebilir."

- bülent timurlenk

Hunharca tokatlamış

Iyide bu adamin mevki olarak melo ile alakasi yok

Tolga'dan melo performansi beklemek yanlis

Beklenti yanlış katılıyorum ancak verilen bonservis hadi neyse de yıllık da yanlış.

1 Milyon'a oynasa orta saha rotasyonunda önünde Imbula ve dinamik güçlü bir isim daha olsa gık çıkarmaz kimse kulübe de oturmasına yada rotasyona girmesine.

Öne geçtiğimiz zor deplasman yada büyük maç'larda iyi bir sezon başlangıcı ile çok iş yapar.

Onun dışında Topal görevinde 4-3-3 gibi
bir sistemde oynasa basit oynaması yeterli Topal kadar katkı verir , hemde şu fahiş ücreti ile bile daha az maliyete.

ARTIK MELO YOK
Tolga, Felipe Melo'nun boşluğunun hala doldurulamadığı ve sürekli olarak Melo'nun konuşulması için de "Melo benim de çok beğendiğim ve Galatasaray'a çok şeyler kazandırmış bir futbolcu. Ama artık Melo ya da bir başkası yok, gitti bitti. Şimdi orada De Jong, Selçuk ve ben varım. Takım iyi gitseydi kimse Melo'yu konuşmazdı. Her şey iyi giderse iyi olur. Her şey kötü gidince ve saha sonuçları kötü gelince eleştiri olabiliyor" dedi.

Şuna nazaran söylemiş

Bu kabiliyet yoksunu adama , dünya üzerinde 2 milyon euro NET ücret verecek başka bir keriz kulübü yoktur..

Hatanı kabullen sal gitsin bu topa vurmayı bilmeyen herifi. Hiç unutmuyorum ya bütün stad vurmaaa diye yırtınmıştı bir pozisyonda.

.. voleybolcusu

Bu kabiliyet yoksunu adama , dünya üzerinde 2 milyon euro NET ücret verecek başka bir keriz kulübü yoktur..

Hatanı kabullen sal gitsin bu topa vurmayı bilmeyen herifi. Hiç unutmuyorum ya bütün stad vurmaaa diye yırtınmıştı bir pozisyonda.

.. voleybolcusu
:D cocuk bagiriyordu tolga sen vurma yav diye kac kere
:D calismayla halledilebilecek bir olay o bruma da topa vurmayi bilmiyordu bi ispanya macerasi cok degisik bir noktaya getirdi.
Saglam bir egitmen ve ekstra calismalar ile hangi pozisyonda nasil vuracagini ogrenmesi gerekir. Uzak mesafelerden duran toplari golle sonuclandiracak seviyeye gelebilir ayagi o kadar da takoz degil almanyada serbest vurustan orta acan bir oyuncu sonucta.

fazla abartıyosunuz bu ligde defansif olarak iş yapar her türlü maaşı 1.2 falan olsa iyi olurdu

Pasları ve garip şutlarıyla Sabrinin orta saha versiyonu bu şaban.

Seni alacağımıza atlet alsaydık keşke. O da 90 dakika koşardı, pası 2 metreden adama nişanlar ve topu uzaya yollardı. Ne farkı var yani? Yetenek fukarası.

Geri
Üst Alt