#6 Tolga Ciğerci

gomiz ile birlikte top kontrol ve son şut calıssın. ayagı zayıf gibi. ona rağmen 2 gol atması büyük başarı.

Ön yargı kötü bir şeydir kırın bunu. Tolga bu takımda sezon boyu 11 başlayacak buna eminim. Garry-Feghouli ikilisinin beraber oynaması bana göre zor.

Tlga futbolu dogru oynuyor, bunu geldiginden beri yaziyorum. Pasi attiktan sonra, hemen bos alana kosuyor. Tüm ooyuncular bu sekilde hareket ettigi bir takimda, oyun statiklesmez. Bizim son yillardaki en büyük sorunumuz, pasi attiktan sonra durup, bekleyen topcular. Bu pasi alan oyuncunun, üc genler kuramamasi anlamina geliyor. Ve sonucu da hücumda tikanliklik oluyor. Sonra tek opsiyon orta yapmakta kaliyor.

Yerli Toure maaşallah.

Geçen sene yine bu dönemlerde herkes şunları konuşmuyor muydu ?
-tolga ne kadar koşuyor..
-ne kadar pas veriyor..
-ne kadar mücadele ediyor..
-ciğersiz bu adam..

Unutmayalım!!

Bi adam yeteneksizse takım iyi oynayınca sırıtmaz for example "Linnes"

O yüzden Allah sıhhat versin, hemen aramıza dön "Sofiane Feghouli"

Gol attıktan sonra Selçuk'a koşup sarılmak gibi işlere girmesin, topuna baksın. O zaman faydalı olur bence.

Oyunun yönünü havadan iyi değiştiriyor. Değerlendirin bu özelliğini çok numarası yok zaten. Takım oyuncusu etrafı iyiyken iyi gözüküyor. Sırıtmiyor.

GSCimbom Mobile App

Bu sezon performansı para ederse satalım.
Kesinlikle aynı fikirdeyim.
İyi niyetinden şüphem yok. Elinden geleni yapıyor sonuna kadar. Geçen seneden farkı etrafı çok iyi, hücumda durağan oynamıyoruz, rakibi oynatmıyoruz Adem Çakar'ın dediği gibi. Hal böyle olunca sırıtmıyor. Görevini yapıyor. Ama GS'ın orta sahası olacak adam bu kadar meziyetsiz, bu kadar kazma, bu kadar yetenekleri sınırlı olmamalı. Tolga gibi görev adamlarını millet 750K'ya-1M'a buluyor 20-21 yaşında. Parlatıp satıyor sonra. Biz 24 yaşında gidip 3M gömdük ki sakatlık sorunları olan bir oyuncu.

Bunu daha önce de söyledim. Muslera haricinde ederini bulan oyuncuyu yollayacaksın geç olmadan.
Bknz: Selçuk, Yasin, Carole... Zamanında bu adamlardan büyük paralar kazanabilirdik.
Selçuk'un Melo ile rekor kırdığı dönem.
Yasin'in Hanzo döneminde şampiyon olduğumuzda Wesley sayesindeki performansı.
Carole'nin Telles'i kesip, Umut denen hıyarın en az 10 tane asistini yediği sene.

r2nD1z.png

Bu istatistik yanlis. ben en az 3 tane pas arasi saydim yaptigi. Ikili mücadele kazanma orani beinsportsa göre 89%.

Geri
Üst Alt