#6 Tolga Ciğerci

Uzun süredir burda futbolcular tartışılırken, Sneijder konusu olsun olmasın, etrafındaki oyuncular kötü, bu yüzden tek başına birşey yapamıyorlar derken, ne alaka diyenler oluyordu.

Bunun en net ıspatı Tolga Ciğercinin değişimidir. Umarım ders olmuştur. Oyuncuların performansını dib yapmış takıma göre değerlendirmemek gerekir. Tolgaya geçen sezon maestro rolü verirsen, rezil olur yuhalanır. Birbirini tamamlayan oyuncular olup sadece kendi görevine odaklanırsa, etkili olabildiğini gösteriyor. Bu yüzden takım oyunu diyoruz zaten futbola.

Konuyu Sneijdere getircem. Dibe vurmuş, Tolganın adım atamadığı o takımda bile 5 gol 17 assist yaparak iyi performans sergiledi. Birde şimdi hayal edin arkasında Fernando ve Badouyla neler yapabilirdi. Çok yazık oldu çok.

Eminim bundan sonra bireysel performanslar değerlendirilirken buna dikkat edeceksiniz.

Evet Arkadaslar Tolga Galatasarayin ortsahasi degil.. Sol acigidir!
(Mesela yani :D )

Hedefi golden shoe olmalı

european-golden-shoes-cristiano-ronaldo-soulier.jpg

YouTube

kisaca özet geçiyorum.

muhabir: Favre seni sağ kanat ve merkezde değişimli kullanıyor. sen kendini hangi bölgede daha rahat hissediyorsun.
Tolga: atlyapıda kanatlarda oynuyordum zaten o nedenle alışkınım orda oynamaya. Son zamanlarda daha çok merkezde görev alıyordum ama benim için hocanın verdiği görev önemlidir.

Serbest kalma bedelini öderler bu sene

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yine abartma ekibi sahneye çıkmış. 8 milyon euroya satarsak öpüp de başımıza koyalım.

ef829d3b7a832daecde9550f9479a19a.jpg

Sol önde oynamadiginin ispati

Futbolla iliskisi olmayan bazi arkadaslar sol ön yazmis konuda

Tolga Rahat forvet oynarmis. Kruseye benzetiyorum Tolgayi.

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

[FONT=&quot]Igor Tudor, Hertha'da sol kenar oynayan Tolga Ciğerci'ye, "Yine o bölgeye geçer misin" diye sordu. Tolga, "Oynarım hocam" dedi.

[/FONT]
[FONT=&quot]Tolga Ciğerci: "Açık konuşmak gerekirse özgüvenimi kazandım. Şut çekerken dahi daha cesur davranıp, büyük bir özgüvenle toplara vuruyorum."[/FONT]

umarım sene sonu 8 milyona gider
adamın attığı uzun pasları çalımlarını top stop edişini geçen sene izleyip kazma muamelsi yapan tarftara fazla gelecek bir futbolcu
yoksa fbye iki gol attarsın korkusuzca kaleye 10 şut atarsın biri tutar jeneriklik gol olursa dünya yıldızı olursun
2-3 kötü şut atınca kazma yaftandan dolayı ıslıklanırsın image çok önemli

Geri
Üst Alt