- 2 Nisan 2012
- 43.354
- 22.333
- 2.888
Şuan pik noktada. Bu performansını tüm sezona yayması veya 2 sene üst üste tekrarlaması mucize olur, hatta ötesi.
?
?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi de tek yerlilere karşı değil yabancılara karşı da ön yargılıyım o zaman.Ama hep önyargılısın belli oyunculara karşı.
Iyi de tek yerlilere karşı değil yabancılara karşı da ön yargılıyım o zaman.
sent via GSC
Bayma adamıTürkiye ile alakası olan oyunculara karşı önyargılısın diyelim o zaman.Yerliler ve süper ligde oynayan/oynamış yabancılar oluyor bunlar.
Bayma adamı
Sana mentionlarima fln ozlem duymazmisin durust cvp verSen hala defolmadın mı herhangi bir Göztepe forumuna?
Sana mentionlarima fln ozlem duymazmisin durust cvp ver
Bunu kaç defa dedim alakası yok. Dışarıdan gelenlere de karşı oluyorum yeterince.Türkiye ile alakası olan oyunculara karşı önyargılısın diyelim o zaman.Yerliler ve süper ligde oynayan/oynamış yabancılar oluyor bunlar.
Bunu kaç defa dedim alakası yok. Dışarıdan gelenlere de karşı oluyorum yeterince.
Dediğin ile sınırlayacak bir durum yok.
sent via GSC
Sarper, Süper Ligden transfer ettiğimiz, Türk veya Yabancı, bize faydası olan 10 tane oyuncu sayarmısın. Benim aklıma gelenler Selçuk, Burak, Engin ve Yasin.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sarper, Süper Ligden transfer ettiğimiz, Türk veya Yabancı, bize faydası olan 10 tane oyuncu sayarmısın. Benim aklıma gelenler Selçuk, Burak, Engin ve Yasin.
Yirmi, otuz seneye geri gidersek çok çıkar.
Tahmin ettiğim cevap. İşte bu saydıklarından sonra kalite iki motoru duran uçak gibi çakıldı. Böyle ara ara çıkıyor, bir cengiz gibi, Enes gibi, evet Selçuk gibi. Bunların dışında kalite Volkan Şen, Okay, Ömer Ali, vs. Aslında Galatasaray gibi bir kulübün Anadolu'dan topçu almasına gerek olmamalı konu yerli olunca.Necati,Hasan Şaş,Ümit Karan,Hakan Şükür,Hakan Balta,ilk seneleri Servet Çetin ve Emre Güngör,Sergen Yalçın.
Seninle konuşmuyorum, sen git cercei sultanına soytarılık yap.Kenanı hoş etmişler dogrusu
Tahmin ettiğim cevap. İşte bu saydıklarından sonra kalite iki motoru duran uçak gibi çakıldı.