#6 Tolga Ciğerci

Kaliteyle alakası yok,sosyal medya o dönemde yoktu oyuncular bu kadar baskı altında değildi.Metin Oktay döneminde sosyal medya olsa o bile linç edilirdi.
Ben işin linç kısmında değilim her işin dönem dönem iyi ve kötü tarafı vardır. Şöhretin ve bu piyasada dönen paraların bu kadar yükselmesinin kötü cilvesi de sosyal medya döneminde bu tür durumlara maruz kalmak. Gerçekten kalite iyi değil, bak çok kötüde değil ama ben Volkan Şen, Ömer Ali, Okay ve bu arkadaşlara yakın seviyede ki oyuncuları Galatasaray için yeterli görmüyorum. Çünkü bu oyuncuların yanında bir iki iyi oyuncu ile ligi götürürsün ama Avrupa'da zor. Ben olaya Avrupa çerçevesinden bakıyorum. Misal Cengiz, 10 Milyon verseler içim cız etmez gider formasını alırım. İşte bence önemli noktada bu, bizim gibi bir kulüp aslında Anadolu'dan topçu almak zorunda olmamalı, kendi Cengizini çıkarabilmeli.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Tolga son 3 maçın en formda oyuncusu ama geçen sene ki performansından dolayı insan devamlı olacak mı acaba diye düşünüp güvenemiyor. 8'e satılıp gelen parayla sol bek ve sol açık için kaynak yaratılabilir. Bir daha bu fiyatlara satmak mümkün olmayabilir transfer şikesi yapmazsak Aziz gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son 3 maçta son derece başarılı bulduğum bir oyuncu. Ama bu 8 milyon veriliyorsa anında satılması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor. Sene sonu 15 de edebilir 1 etmeyebilir de. Bu riski almaya hiç mi hiç gerek yok, geçen sene ne kadar iyi başlayıp sakatlık sonrası yokları oynadığı düşünülürse.

Soldado ve Tolga
175a8c62e00da824dfeb50634856bb51.jpg

#yuvanadönselçuk

İlk 11 oynayacak seviyede değil hala gözümde. Ama böyle oynamaya devam ettiği taktirde kesinlikle kesilmemesi lazım.

Tudor çok iyi faydalanıyor Tolga'dan. Dinamizminden, presinden, basit oynamasından falan.

Adamın içinden Pogba çıktı yahu. Yerli Pogba.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Tolga gibi ekstra katkılar şampiyonluk getirir. Gazı yettiği kadar kullanmak lazım. Son şampiyonluğumuz Yasin'in ekstra katkısıyla almıştık.

İlk 11 oynayacak seviyede değil hala gözümde. Ama böyle oynamaya devam ettiği taktirde kesinlikle kesilmemesi lazım.

Her takımın orta sahasına tekniği düşük ama mücadele gücü yüksek oyuncu gerekiyor. Daha doğrusu tekniği düşük olduğu için mücadele etmek zorunda kalıyorlar. Engin Baytar bu işi görüyordu bizde. Çok önceleri de Victoria, Saidou gibiler vardı. Bu adam şuanda bu takımda bu formu ile olmazsa olmazlardan.

Her takımın orta sahasına tekniği düşük ama mücadele gücü yüksek oyuncu gerekiyor. Daha doğrusu tekniği düşük olduğu için mücadele etmek zorunda kalıyorlar. Engin Baytar bu işi görüyordu bizde. Çok önceleri de Victoria, Saidou gibiler vardı. Bu adam şuanda bu takımda bu formu ile olmazsa olmazlardan.
Evet katılıyorum eğer ofansif anlamda sıkıntı çekmezsek kesilmesine gerek de yok ama yeterli değil bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Asimetrik diziliş her zaman sonuç üretmeyebilir. Linnesle Tolga şu an söylediğin roldeler dinamizm katıyorlar takıma.

Tolga dikkat et , Arda geldiginde kuyunu kazacak selcuk oynasin diye

Genel olarak haklisin ama bence Engin'in teknigi o kadar da düsük degildi. Hatta son yillarda bizim takimda gördügüm en teknik yerli oyunculardan biriydi.

Ama iste onun da kafasi kirik.

Engin biraz talihsiz olmus, Enginin teknigi saydigin oyuncularin, buna Tolgada dahil, cok üzerindeydi.
Selcuktan bile daha iyi bir teknige sahipti Engin.

Geri
Üst Alt