Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sakatlığı ne durumda bilmiyorum ama top kontrolü çalıştırılması lazım kendisine. Yoksa her ne kadar gol atsa da maç içerisinde saç baş yoldurmaya devam edecektir.
Bence de Tolga-Garry gibi adamları ilk talibi çıktığı anda uygun fiyata elden çıkaralım bakın Burak-Selçuk gibi adamlar piyasasını bulduğu zaman satmadık ne oldu sonra ...
Bu Tolga-Garry-Sinan filan max vereceği katkı bellidir az buçuk para kazanabilirsek ne ala ...
Yabancı sınırını daraltmaları konuşulurken Tolga Ciğerci gibi 25 yaşında ve bu sezon 5 gol atmış bir yerliyi astoronomik bir teklif gelmedikçe ilk fırsatta satacak takımın başkanı net aptaldır.
Ben buna katılmıyorum. Tolga ceza sahasından çektiği şutlar bitince hakkında yapılan güzel yorumlarda exponential bir şekilde bitecek. Garry şu an hızlı ve baskılı oynamamız için daha kritik.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.