Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Bunun yeri kulübe, merkezde dahi oynayamaz. Burası Galatasaray. Hızlı koşamayan orta sahaya ihtiyacımız yok.
HTC 10
Öyle olunca da Badou yu kullanamıyoruz işte
Tolga lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun yeri kulübe, merkezde dahi oynayamaz. Burası Galatasaray. Hızlı koşamayan orta sahaya ihtiyacımız yok.
HTC 10
beğendin mi tolgayı astara vista ?
@Can Astar
Ercan, Ndiaye konusunda yokluğunu çok hissettik yazmışsın, burada bunu. Alem adamsın yemin ediyorumYerinde oynadı ndaiye kes bunu oynat
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ordaki ünlemi gördün mü bir bak istersen sonundaki ünlemiErcan, Ndiaye konusunda yokluğunu çok hissettik yazmışsın, burada bunu. Alem adamsın yemin ediyorum![]()
Gördüm ama bana ünlemi bir olaya dikkat çekmek için kullanılır diye öğrettiler. İroni için kullanıldığını bilmiyordum doğrusu.Ordaki ünlemi gördün mü bir bak istersen sonundaki ünlemi
Ben ıroni için kullandımGördüm ama bana ünlemi bir olaya dikkat çekmek için kullanılır diye öğrettiler. İroni için kullanıldığını bilmiyordum doğrusu.
Yok zaten kötü niyetli söylemedim inan, takılmak istedim sadece.Ben ıroni için kullandım
Tolga gibi gezip ileri geri saga sola kaçıp alan yaratmalı ama nerde Sadec e deli gibi basıyor
Kesinlikle yanlış kullanıyoruz fernando nunda performansı arttı tolga ile oynayıncaYok zaten kötü niyetli söylemedim inan, takılmak istedim sadece.
Evet doğru ama sanki biz adamı yanlış kullanıyoruz gibi.