#6 Tolga Ciğerci

sene başından beri her övdüğümde "bu kazmanın nesini savunuyorsun" diyorlardı şimdi hepsi anlamıştır. Son haftalarda orta saha nasıl düştü.. Real Madrid nasıl ki İsco'yu kanat oynatıyorsa bizde Tolga'yı oynatıyoruz. (Elbette İsco ile kıyasladığım yok)

Tolga olmasa bile orada orta saha özellikli biri olmalı. Hepiniz Tolga yokken iki kanattan yaldır yaldır gideceğiz demiştiniz, ne oldu?? Futbol öyle basit değil.

2 senedir tolganin sakatliklariyla ekibimiz sekteye ugramistir.

Güvenip de yola çıkabileceğimiz bir isim değil maalesef. Geçen sene de aynı problemleri yaşadı. Takımda alternatif olarak değerli bir parça olabilir. As oyuncu olarak hele bir de Avrupa temposu girdiğinde hiç güvenemiyorum. Tabi Avrupa kupalarına gidebilirsek Dursun Özbek yönetiminde.

Geçen yılki senaryonun aynısı. Biraz kıpırdanıp form tutmaya başlayınca hemen sakatlanıyor. Talibi varsa satılmalı.

Takimla tam calismis. Adam sakatlandigindan beri tepe taklak gittik. Ne kadar onemli oldugu tamamiyle belli oldu artik.

Fernando Tolga
Fegh Ndiaye Yasin/Gary

iyi olduğu yer senin yazdığın bölge değildi ama onu nasıl yapıcaz..

Daha cok 8 no olarak oynayacak. Yani mac icinde 4-1-4-1 olarak. Ofansa (Ndiaye+Gomise) daha cok yardim edecek. Gomisi onde yanliz birakmasin yeter.
Fernando daha cok 6-8 arasi ve ndiaye 8-10 no arasi oynamasi gerek.

Boylece 3 tane pres guclu + öne giderken iyi impact saglayacak oyuncu olur sahada.
Yoksa Belhanda gibi topu tutup 2-3 hareket uguruna kontra yediren bir oyuncu olursa, ne Fernando buna dayanir , ne de Tolga dayanir

Takimla tam calismis. Adam sakatlandigindan beri tepe taklak gittik. Ne kadar onemli oldugu tamamiyle belli oldu artik.

Fernando Tolga
Fegh Ndiaye Yasin/Gary
tudorla hayatının futbolunu oynamıstır tolga cigerci oynadıgı mevkide cok ıyıdı ama defansif bölgelerde orta sahada cok kötüydü. Tudor gibi bi hoca bulamaz bidaha kendini böyle emanet edebilecek. senin en sevdıgın tolga artık kariyerinde cöküs icinde olacaktır

tudorla hayatının futbolunu oynamıstır tolga cigerci oynadıgı mevkide cok ıyıdı ama defansif bölgelerde orta sahada cok kötüydü. Tudor gibi bi hoca bulamaz bidaha kendini böyle emanet edebilecek. senin en sevdıgın tolga artık kariyerinde cöküs icinde olacaktır

Oyun olarak pek begenmedim Tolgayi bir kac macta. Skorer olarak evet hayatinin sezonunu gecirdi. İyi bi partner ve adam gibi 10 no ile ( Ndiaye) Daha cok verim alabiliriz.
Bu takimda zaten disaridan sut cekecek adam yok, bari bu vurur en kotu ara sira. Cok buyuk bir eksik bu bizim adimiza

Göztepe maçında 11 başlarsa şaşırmam. Hamit Altıntop tipinde kanat yapabilir.

Ayağı kötü oyuncuyu Terim sevmez kendisinin işi çok zor hatta Selçuğun ardında kalacak diyebilirim

Fatih hoca sabriyi iş bilmiyor diye oynatmıyordu bu tolgada yüksek ihtimal oynamaz artık.

En formda zamanlarında bile milli takıma 1 kez çağırdı ve tek devre oynatıp çıkardı diye biliyorum.

Geri
Üst Alt