#6 Tolga Ciğerci

sene sonunda mortarın agzına konulması gerekenlerden bırısı de bu arkadastır
3-4 hafta top oynayıp sezonun gerı kalanında yok olan bır kısının gsarayda ısı olamaz

DTA2w1bWAAAS2h5.jpg

artık solda izlemeyeceğiz, attığın 6 golle hatırlanacaksın tolgacım naş geriye.

bazen cildirtsada severim kendisini
takimda bulunmasi gereken bir oyuncu tipi
orta sahada sakatlik olursa yazilacak ilk adamdir

Şu herifi birilerine kitleseydik ne güzel olurdu.

Gün yüzü görme DURSUN!

Saglikli haliyle kesinlikle ilk 11'den kesilmemeli. Kimse kusura bakmasin ama Selcuk ve Donk Tolga'nin tirnagi olamaz.

Taraftara kendini affettirebilmenin yollarını aradığı belli oluyor.. :)
Hadi hayırlısı..

"FENERBAHÇE'YE GOL ATMAK MÜKEMMEL OLUR"
Borussia Monchengladbach formasıyla Fenerbahçe'ye gol atan Tolga, "Fenerbahçe'ye Kadıköy'de Galatasaray formasıyla da gol atabilirsem benim için mükemmel olur. Ama Kadıköy'de başarılı olursak ve 3 puanı alırsak bizim için çok daha güzel olur. Zaten orada hedefimiz 3 puanla dönmek" açıklamasını yaptı...

Bu yetenek fukarasını bu sene Almanya'ya filan satmamız lazım. Çok iyi skor da yaptı itelenebilir istedikten sonra. At gibi koşmaktan başka bi boka yaramayan bu denli yeteneksiz bi futbolcunun senede +2M kazanması rezalet bi durum. + müzmin sakat. Koşmak haricinde hiçbir özelliği yok, dümdüz kazmanın önde gideni...

Sürekli 11'de olmasa da takıma faydası olabilecek bir oyuncu ama sakatlık olayı büyük sıkıntı. Güzel bir teklif bulabilirsek göndermemiz mantıklı olacaktır.

Anlık değeri 8 milyon euro.

Hazır parlamisken şanslar verip sene sonu okuyabiliriz.

Selçuk veterani oynacagina Tolga oynasın.

Tabi ne kadar iyi futbolcular ne kadar yeterli bu tartışılır ama orta saha ikilimiz ilk defa kadro mühendisliği olarak tam gibi

Tolga=> Mücadeleci yılmaz yorulmaz yani az buçuk uzan pas becerisi var bu yıl iyi katkı aldık sakatlanana kadar
Selçuk=>Daha pasör 8 numara.Evet burda Selçuk'u övecek değilim hali ortada yıllardır ama takımda Selçuk'u dışlarsak pasör orta saha Fernando haricinde başka yok
Ndiaye=>Bence orta sahada çok iş yapıyor bunu hücuma da döker gol-asistleri gelmeye başlarsa gerçekten o 20mil. 'luk teklifler kaçınılmaz olacak
Donk=>Yani fizik gücü fazlasıyla mevcut.O kadar saçma oynadı ki bu güne kadar hep nefret ettik ama bu kamp döneminde ilk defa bişeyler yapmaya çalıştığını gördüm Donk'un
Fernando=>Onu en sona bıraktım ona ayrı bir parantez açmak istiyorum STSL'nin en komple ve maça en çok etki eden orta sahası. Rakipler onun pas bağlantısını orta saha etkinliğini kesmediği sürece Galatasaray'ın karşısında durmaları pek kolay görünmüyor ...

Tabi bence de yeterli değil.Bir fırsat geçse elimize daha iyileri ile değişmesini isterim orta sahanın. Ama geçen yıllara bakarak ilk defa orta sahamız kadro mühendisliği olarak doğru gibi görünüyor

Selcuk iyi hos düzeldi diyoruz da, Tolga bambaska abi. Adam fitse ilk 11de oynar. Belli oldu hemen oynamasi cok ama cok iyidi. Yine her yere kosup pres yapti, öne iyi toplar alip götürdü

Geri
Üst Alt