#6 Tolga Ciğerci

Piyasa degerı 4.5 milyon
Ndiaye piyasa degeri 7 milyon
İkisini kıyaslamaya gerek bile yok.
tumblr_inline_miyk5xiIkS1qz4rgp.gif

2 tane efsane pası var biri birinci gol öncesi ikincisi garry fegholuyi ye attığı pas öncesi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta sahada oyun kurmamız gereken anlarda çevre kontrolünde çok dikkatli olması gerekiyor. Rakip bir anda basınca ne olduğunu anlamadan panikliyor. Ve sonrası da malum.. Bu arada Rodrigues'e attığı pas müthişti.

Hani hep diyorsun ya Ndiaye öyle ahım şahım katkısı olmadı beğendiğin Tolga'yı önde görmüyor musun şimdi sen ? :D

Herseyi anlamak istedigin gibi anliyorsun ya bitiyorum buna gercekten.

Terim konusunda da öyle. Atip tutuyorsun millet söyle böyle diye gercekten garip bir ruh hali.

Ben asla Tolga Ndiaye den önde diye birsey söylemedim, ama Ndiaye nin abartildigi kadar iyi bir oyuncu olmadigini savundum. Ki hala bu düsüncemin arkasindayim. Yillardir orta sahamizda olusan enerji ve direnc yoksullugu yüzünden ilk gelen enerjik adama simsiki sarildi millet. Resmen eksiklerini göz ardi ediyorlar sirf bu yüzden.

Benzerini gecen sezon Tolga her mac 12+ km kosarken ve savasirken de yapiyordu herkes.

1)Acemi gibi değil soğukkanlı oynamasını öğrensin
2)Çevre kontrolü yapmasını öğrensin

Fernando-Tolga ikilisi ile devam edicez büyük ihtimalle ikinci yarı da ...

Tolga 'nın yerinde olsam Fernando 'nun dibinden ayrılmam antrenmanlarda ne derse ne yapıyorsa harfi harfine yapmaya çalışırım

Herseyi anlamak istedigin gibi anliyorsun ya bitiyorum buna gercekten.

Terim konusunda da öyle. Atip tutuyorsun millet söyle böyle diye gercekten garip bir ruh hali.

Ben asla Tolga Ndiaye den önde diye birsey söylemedim, ama Ndiaye nin abartildigi kadar iyi bir oyuncu olmadigini savundum. Ki hala bu düsüncemin arkasindayim. Yillardir orta sahamizda olusan enerji ve direnc yoksullugu yüzünden ilk gelen enerjik adama simsiki sarildi millet. Resmen eksiklerini göz ardi ediyorlar sirf bu yüzden.

Benzerini gecen sezon Tolga her mac 12+ km kosarken ve savasirken de yapiyordu herkes.

Aman sizin gibi yanar döner olacağıma böyle olurum daha iyi benim açımdan bir sıkıntı yok

Bir şey sormak istiyorum size. Sizce Tolga 8 numara mı 6 numara mı? Eğer Tolga’yı 6 olarak görüyorsak dalga geçtiğimiz Fenerbahçe’den farkımız kalmaz. Josef Topal ikilisinden farkımız kalmaz ama 8 numara olarak oynayacaksa en azından savunma olarak işimizi görür. Yanına Selçuk kesinlikle olmamalı. Partneri Donk olmalı Fernando iyileşene kadar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saçma sapan hatalar ve amatörce top kayıpları yapmasın benim Tolga 'dan beklentim budur ...

Fernando 'ya çoook güvendiğim için yanında Tolga 'ya bir şans veriyorum yoksa halimiz içler acısı olurdu ...

Tekniği ve mentalitesi çok zayıf ama gelişime açık bir oyuncu Tolga

Fatih hoca adam eder

Tolga reyize güveniyorum Donk ve Selçuk ile idare edecekler artık

Geri
Üst Alt