Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.910
- 3.724
- 358
Geçen sene kaç maç yaptık bu periyoddayav takımda saglam topcu kalmadı sakatlar ordusuna döndük hala kondisyon diyorsun.
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene kaç maç yaptık bu periyoddayav takımda saglam topcu kalmadı sakatlar ordusuna döndük hala kondisyon diyorsun.
güzel laf demişssin gerceklerden kaçarlar ama tudor ehehehhehhe
Mesajım başlığı açan arkadaşa değil, böyle şeylere takılmam ama doğru yazana rastlamadım daha. Kondüsyon değil kondisyon.
Bana mı yürüyon hayırdır ?
Bana mı yürüyon hayırdır ?
Yürümediğin için teşekkür ederim.Hayır abi Türkçe'ye verdiğin özene hayranlığımı belirten bir çıkartmaydı.
Tansiyon ne durumda?Hayır abi Türkçe'ye verdiğin özene hayranlığımı belirten bir çıkartmaydı.
Müthiş bir aşk mı başlıyor diyeceğim ama magazin bu haberi kabul etmez. Yapmayın. Çoluk çocuk var.Bana mı yürüyon hayırdır ?
Yürümediğin için teşekkür ederim.
Tansiyon ne durumda?
Günlük en az yarım saatlik yürüyüş tabiki önemli, nereye yüründüğü de önemli ama baya. Bir bakmışsın .44'lüğün tadına bakmışsın hiç hoş olmaz.Rica ederim Mehmet Bey. Yürüyüş önemli ama herkese tavsiye ederim. Tempolu yürüyüş.
İyidir Kenancığım iyi. Sıkıntı yok. Taş gibi insanım!
Allah bozmasin, sen bize daha lazimsin.Rica ederim Mehmet Bey. Yürüyüş önemli ama herkese tavsiye ederim. Tempolu yürüyüş.
İyidir Kenancığım iyi. Sıkıntı yok. Taş gibi insanım!