- 30 Nisan 2012
- 13.002
- 896
- 1.428
Tam bir Komodin Ejderi cesareti![]()
Yok abi hafiften ben de tırstım. Baksana bey diye hitap ettim. Benim birisine bey diye hitap ettiğim en son ilk geldiğimde sarı üyeyken görülmüş olay.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam bir Komodin Ejderi cesareti![]()
Bu ateş senide yakar koca yürekli ejder,dikkatli olmalısın sadece bunu söyleyebilirim.Noluyo lan?Burak sen kolay kolay böyle laf etmeyecek, şimşek gibi delikanlıydın. Seni de bu lafları söyleyecek hale getirdilerse, GSC'de kıyamet bugün yarın kopar. Sonunda arzu ettiğim gün yaklaştı. Ortalık kelle kaynayacak.
Yok abi hafiften ben de tırstım. Baksana bey diye hitap ettim. Benim birisine bey diye hitap ettiğim en son ilk geldiğimde sarı üyeyken görülmüş olay.![]()
Oğlum dert ettiğin şeye bak bu forum @Tuncay Tum organizasyonları gördü![]()
@Hasan Hüseyin Albayrak
Daha da ileri gidip adamı mentionluyorum. İnceldiği yerden kopsun.
Kimsin HHA bey?
Agabey bundan sonra benden yarisma beklemeyin o zaman goruyorum hic begenmemissiniz![]()
![]()
Kafamı bozma senide yeni üye yaparımHer şeyi boş verin de, Hasan Hüseyin Albayrak kim lan? Admin olarak gözüküyor. Emrah yine ne dalavere çeviriyor acaba? Kesin onun işleridir bunlar.
Senin ilk yarışmalar çok zevkliydi Tuncay, yarışma bitiyordu ama aslında bitmiyordu.![]()
Ama sonra zamanla bu işin üstadı oldun![]()
Kafamı bozma senide yeni üye yaparım![]()
@Aslan Türkoğlu , vBulletin geliştiricisiyim.![]()
Güzel. Emrah'ın fantazi ürünü değilsiniz yani.Hayırlı olsun.
Fantazi ürünü ne lanGüzel. Emrah'ın fantazi ürünü değilsiniz yani.Hayırlı olsun.
Kafamı bozma senide yeni üye yaparım![]()
@Aslan Türkoğlu , vBulletin geliştiricisiyim.![]()
Bir şey dönmese adamda admin rankı olmaz herhaldeHHA konusunda ben hala ikna olmadım bilesin.Kesin bi işler dönüyor.
HHA konusunda ben hala ikna olmadım bilesin.Kesin bi işler dönüyor.