60. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ahmet Kolkoparan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanlarımı yolladım hayırlı olsun.

Ben de puanlarımı gönderdim. 1 şarkı hariç adil bir puanlama yaptığımı düşünüyorum :)

Puanlarımı yolladım. Herkese hayırlı olsun.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonuclar ne zaman aciklanir ona göre PC basina gecelim.

ŞARKILARI SON GÖNDERME SAATİ 19:00'dır.
Normalde 21:00 Gibi Açıklamaya Başlarız ama 20:30'da GALATASARAYIMIZIN MAÇI VAR
Bence 22:15 Gibi Açıklamaya Başlayalım nedersiniz ?

Hayal Kırıklığı 2 .nd place

https://www.youtube.com/watch?v=8N-qO3sPMjc&list=WL&index=85

Murat Ağabey'in katıldığı benim de katılmayı düşünüp zamanında vazgeçtiğim sıcak bir 90'lar soft pop şarkısı. :)

6. 7. gibi bir yerde bitirdi. İlk 3 yapması lazımdı. Hele ki son play-list'ler düşünüldüğünde. Buna 7-8 vermiştim sanırsam.

ŞARKILARI SON GÖNDERME SAATİ 19:00'dır.
Normalde 21:00 Gibi Açıklamaya Başlarız ama 20:30'da GALATASARAYIMIZIN MAÇI VAR
Bence 22:15 Gibi Açıklamaya Başlayalım nedersiniz ??

Yarışmaya göre değişiyor bu işler sen daha iyi bilirsin klişeler ya ilk 3'te oluyor ya sağ tarafta :asd22:

Hacı müzik güzelse klişe milişe geçip basacan puanı. 10 yarışmadır öyle yapıyorum 2 defa da birinci oldum. Hırs yapınca patlıyor.

Akşam da 1. olması yüksek ihtimal 2 şarkıya 10 ve 8 bastım. 12'nin sahibi belli zaten o değişmezdi, iş yapmasa da ki bence sürpriz de yapabilir gerçi ona giderdi.

Hacı müzik güzelse klişe milişe geçip basacan puanı. 10 yarışmadır öyle yapıyorum 2 defa da birinci oldum. Hırs yapınca patlıyor.

Akşam da 1. olması yüksek ihtimal 2 şarkıya 10 ve 8 bastım. 12'nin sahibi belli zaten o değişmezdi, iş yapmasa da ki bence sürpriz de yapabilir gerçi ona giderdi.

Valla benim de gitti 1-2 tane böyle.

Klişe yetmezliğini iyi bilirim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt