60. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ahmet Kolkoparan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N' apıyoruz şimdi listeyi böyle mi puanlıyoruz?

B. Arda Aycan Abi cevap veremedim kusura bakma site kilitlendi giremedim bir süre.

Şu sıralar hiç zamanım olmadığından katılamıyorum, yoksa vur de vuralım, kır de kıralım. :D

Bir sürü yasaklı var be ya. :.D

Böyle kalırsa hayatta puan vermem. :)

Yasaklı şarkı göndermeyi nasıl başarıyorsunuz yahu bu işin sırrı ne? :D

Bir de benimki yasaklı çıkıyormuş. :asd22:

Yasaklılara yarın listeden bakacağım. Benden puan çıkmaz beyler muhtemelen k.bakmayın :crushed:

Ya benimki değildir herhalde ctrl+f ile şarkının kelimelerini aratmıştım yasaklı listesinde.

Ama şaşırdım açıkçası benim şarkının şimdiye kadar yarışmaya katılmamış olmasına.

Şu yasaklı dosyasının da düzenlenmesi lazım. Bir babayiğit el atsın oraya da. :D

Ya benimki değildir herhalde ctrl+f ile şarkının kelimelerini aratmıştım yasaklı listesinde.

Ama şaşırdım açıkçası benim şarkının şimdiye kadar yarışmaya katılmamış olmasına.

Önceki yarışmalardan birinde ben de aynısını yaptım ama benimki İspanyolca versiyonu yasaklı olan da Fransızca versiyonu imiş. Ama bunu anlayabilmek için o yarışmaya katılmış olmaktan başka yol yok maalesef.

Yasaklı çıkması bazen engellenemiyor. Bir harf bile aramada yasaksız gösterebiliyor şarkıyı. Ayrıca atıyorum aynı şarkı Fransızca ve İngilizce söylenmiş ama aramada dil farklılığından gözükmeyebiliyor.

Edit:Teoman'da aynı şeyleri yazmış. Ve bir harf yüzünden mesela önceki bir yarışmada onun şarkısıda yasaklı gözükmediği halde halbuki yasaklıymış.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt