- 27 Ocak 2010
- 132.448
- 97.598
- 5.488
Birazdan Emrah 61.yarışma gündemimizde yok diye açıklama yapar 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan, kılıcın kelleye susamış galiba. Kelle alamadımı hallisünasyon görmeye başlıyorsun.
GT-I9300 Tapatalk
İşim vardı, iptal ettim, yarışma olmasın çekeceğin var elimden![]()
Birazdan Emrah 61.yarışma gündemimizde yok diye açıklama yapar![]()
Yarışma bahane işi baştan atmak şahane.![]()
Aslan üstüm eyvallahta bizde ortak karar alınmadan adım atılmıyor. Mesela şu an senin kellenden şarap çanağı yapma oylaması yapıyoruz.Ağabey sen git, üstün gelsin.Zira onlar yarışma kararını çoktan verdi. Akşama başlığı bekleyin derim.
![]()
Yoo, Jurassic World' ü izlemeye gidecektik, keyifli iş, hafta sonu gidelim dedim senin duyumuna inanarak![]()
Madem öyle, yapılmayacağı varsa da bundan sonra kanırta kanırta yaptıracağım o yarışmayı.![]()
Bu iş Aslan'ın boykot kararıyla sonuçlanır, hep öyle oluyor.
Aslan üstüm eyvallahta bizde ortak karar alınmadan adım atılmıyor. Mesela şu an senin kellenden şarap çanağı yapma oylaması yapıyoruz.
GT-I9300 Tapatalk
Ohoo, ihtimaller konuşulmaya başlandı![]()
Aslan Türkoğlu Komodin de olsa benim kardeşim sayılır, o yarışma istiyorsa bu akşam yarışma kesin olurAbi bak sana neler olacağını saat saat yazayım.
17:00 = Aslan: Akşam kesin yarışma var
18:00 = Aslan: Yarışma ya olacak ya olacak yoksa kelleler havada uçuşur
19:00 = Aslan: Halkın admini Emrah, yaparsın bu işi
20:00 = Aslan: Halkın admini XXX , Halkın moderatörü XXX yapar bu işi, Emrah'ın kelle gidici
21:00 = Aslan: Artık yarışma yapsanız bile katılmayacağım.
21:00 sonrası = Aslan çevrimdışı
Fantazide sınır tanımıyoruz Aslan. Çok marjinal fikirlerimiz var.Fantazinin de bir sınırı olur.![]()
Abi bak sana neler olacağını saat saat yazayım.
17:00 = Aslan: Akşam kesin yarışma var
18:00 = Aslan: Yarışma ya olacak ya olacak yoksa kelleler havada uçuşur
19:00 = Aslan: Halkın admini Emrah, yaparsın bu işi
20:00 = Aslan: Halkın admini XXX , Halkın moderatörü XXX yapar bu işi, Emrah'ın kelle gidici
21:00 = Aslan: Artık yarışma yapsanız bile katılmayacağım.
21:00 sonrası = Aslan çevrimdışı
@Aslan Türkoğlu Komodin de olsa benim kardeşim sayılır, o yarışma istiyorsa bu akşam yarışma kesin olur![]()
Bu taktiği özel olarak geliştirdim ağabey. "Vurkaç" taktiği bunun adı. Her zaman işe yaramasa da genelde olumlu sonuçlanır. Zaten bugüne kadar 60 yarışma yapıldıysa, bunun en az 20'si bu taktik sayesinde oldu.
Daha önceden de böyle demiştin. Ama tırt çıktı. Umut tacirliği yapma Aslan.Şarkılarınızı hazırlayın.![]()
Yarışma kesin olacak. Kayıtlar da erken alınacak. Yarışmacı arkadaşları mentionlayabilirsiniz.