60.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | ŞAMPİYON Ahmet Kolkoparan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet KOLKOPARAN abi şampiyon mu olmuş? Tanrılar çıldırmış olmalı. Tebrikler.

Buarada bye bye love epeydir listemde olan bir şarkı. Bir filmde izlemiştim. Ama şampiyon olma ihtimalini hiç düşünmemiştim. :)
Burak Pakdemir eline sağlık kardeşim. :hat: Layklarını geç de olsa vermeye çalıştım. Şarkımı beğenip puan veren herkese teşekkür ederim.

@Ahmet KOLKOPARAN abi şampiyon mu olmuş? Tanrılar çıldırmış olmalı. Tebrikler.

Buarada bye bye love epeydir listemde olan bir şarkı. Bir filmde izlemiştim. Ama şampiyon olma ihtimalini hiç düşünmemiştim. :)
@Burak Pakdemir eline sağlık kardeşim. :hat: Layklarını geç de olsa vermeye çalıştım. Şarkımı beğenip puan veren herkese teşekkür ederim.

Ver bana zahidem türküsünü gerçek eurovisionda şampiyon yapam Aslan...

(FISSSSSSSS.... Fazla hava dejarj edildi :asd22:)

@Ahmet KOLKOPARAN abi şampiyon mu olmuş? Tanrılar çıldırmış olmalı. Tebrikler.

@Burak Pakdemir eline sağlık kardeşim. :hat: Layklarını geç de olsa vermeye çalıştım. Şarkımı beğenip puan veren herkese teşekkür ederim.

Aerosmith'i es geçmen yakışmadı Aslan'ım. :)

61 ne zaman beyler?

1 ay bekleyecek miyiz yine :asd22:

Ver bana zahidem türküsünü gerçek eurovisionda şampiyon yapam Aslan...

(FISSSSSSSS.... Fazla hava dejarj edildi :asd22:)

Abi ama senin benim gibi yarışmacıların şampiyon olması hiç hoş olmuyor. :D Örneğin benim şampiyon olmam için 30 yarışma bekledi herkes. Artık lanetlendiğimi falan düşünüyordular. Yarışmanın ana gündemi Aslan acaba bu sefer şampiyon olabilecek mi? Oluyordu. Şampiyon oldum tüm karizma gitti. :D Artık takip etmesem bile kimse nerde lan bu demiyor.

Valla işim vardı bugün. O yüzden aceleye geldi puanlar. Zaten yarışmayı da takip edemedim.

Ama 10 puan vermişsin. Eyvallah. Senden beklemezdim açıkcası. :hat:

Gary Moore
Joe Satriani
Stevie Ray Vaughan

bunlara puan vermezsem kendimle çelişirim ustaaa. Uyan gibi manası derin bir şarkı olmasa 12 kere 12 verirdim, 10 verirken içim acıdı.

Ahmet KOLKOPARAN Ağabey B. Arda Aycan Ağabey Caner Paşa tebrik ederim
Burak Pakdemir eline sağlık acil işim çıktığı için takip edemedim ama güzel yarışma olmuş.

Bu arada çok merak ediyordum kiminle pişti olduğumu Uğurmuş. Aynı şarkının baldırlı versiyonu ile katılacaktım. Belki o zaman kürsüyü zorlardı. :asd22:

vLzdRz.jpg

Ahmet KOLKOPARAN ve ben, temsili değil :D

3a8BPM.jpg

Bu resim de adettendir :D

cidden like kovalayan biri değilim öyle düşünüyorum yani :D kovalasak nolacak acaba :D :D

a45rtx.png

Abi ama senin benim gibi yarışmacıların şampiyon olması hiç hoş olmuyor. :D Örneğin benim şampiyon olmam için 30 yarışma bekledi herkes. Artık lanetlendiğimi falan düşünüyordular. Yarışmanın ana gündemi Aslan acaba bu sefer şampiyon olabilecek mi? Oluyordu. Şampiyon oldum tüm karizma gitti. :D Artık takip etmesem bile kimse nerde lan bu demiyor.

Sorma. Arda bile artık garipsemiyordu. Sonuncu olmadığımda tebrik falan etmeye başlamıştı :(

Hepinize gönül dolusu teşekkür ederim. Doğru bir tercih yapmışım demek ki.
Bu arada itiraf edeyim ki bu şarkıyı yaklaşık 2-3 ay önce falan belirlemiştim. 2 kez vazgeçtim katılmaktan.Nasip bugüneymiş. :hat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt