- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Ozan+Ayber Abi olsa sırf rahat +18 puanımız vardı ikimizinde. Ben 4. sen 2. olacaktın ağabey.
Resmen harcandık.
Ozan ile Ayberk olsa şampiyon ben olurdum

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan+Ayber Abi olsa sırf rahat +18 puanımız vardı ikimizinde. Ben 4. sen 2. olacaktın ağabey.
Resmen harcandık.
@Ahmet KOLKOPARAN abi şampiyon mu olmuş? Tanrılar çıldırmış olmalı. Tebrikler.
Buarada bye bye love epeydir listemde olan bir şarkı. Bir filmde izlemiştim. Ama şampiyon olma ihtimalini hiç düşünmemiştim.
@Burak Pakdemir eline sağlık kardeşim.Layklarını geç de olsa vermeye çalıştım. Şarkımı beğenip puan veren herkese teşekkür ederim.
@Ahmet KOLKOPARAN abi şampiyon mu olmuş? Tanrılar çıldırmış olmalı. Tebrikler.
Buarada bye bye love epeydir listemde olan bir şarkı. Bir filmde izlemiştim. Ama şampiyon olma ihtimalini hiç düşünmemiştim.
@Burak Pakdemir eline sağlık kardeşim.Layklarını geç de olsa vermeye çalıştım. Şarkımı beğenip puan veren herkese teşekkür ederim.
Aerosmith'i es geçmen yakışmadı Aslan'ım.![]()
Ver bana zahidem türküsünü gerçek eurovisionda şampiyon yapam Aslan...
(FISSSSSSSS.... Fazla hava dejarj edildi :asd22![]()
Valla işim vardı bugün. O yüzden aceleye geldi puanlar. Zaten yarışmayı da takip edemedim.
Ama 10 puan vermişsin. Eyvallah. Senden beklemezdim açıkcası.![]()
Abi ama senin benim gibi yarışmacıların şampiyon olması hiç hoş olmuyor.Örneğin benim şampiyon olmam için 30 yarışma bekledi herkes. Artık lanetlendiğimi falan düşünüyordular. Yarışmanın ana gündemi Aslan acaba bu sefer şampiyon olabilecek mi? Oluyordu. Şampiyon oldum tüm karizma gitti.
Artık takip etmesem bile kimse nerde lan bu demiyor.
cidden like kovalayan biri değilim öyle düşünüyorum yanikovalasak nolacak acaba
![]()
![]()
![]()